Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Uunilenkki lehtikaalipedillä

40 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 20 min

Perinteinen uunilenkki maistuu erinomaiselta lehtikaalin kera.

Reseptin ainekset
4 annosta
500 g
lenkkimakkaraa
500 g
tomaattimurskaa
1 kpl
sipuli
2 kpl
valkosipulin kynsi
1 tl
kuivattua oreganoa
½ tl
savustettua paprikajauhetta
suolaa
mustapippuria myllystä
ripaus sokeria
200 g
lehtikaalia
125 g
mozzarellajuustoa (pallo)
½ dl
parmesaania raastettuna
Tarjoiluun
keitettyä perunaa tai perunamuussia

Huuhtele lehtikaalit ja poista lehtikaalin lehdistä lehtiruoti. Pilko lehtikaalin lehdet sopiviksi suupaloiksi. Poista lenkkimakkarasta kuori ja viipaloi lenkki. Viipaloi mozzarella ohuiksi viipaleiksi. Kuori ja kuutioi sipuli. Kuori valkosipulin kynnet ja hienonna. Kuumenna pannulla tilkka öljyä. Kuullota sipulikuutioita hetki. Lisää hienonnettu valkosipuli ja kuullota vielä hetki. Lisää tomaattimurska ja mausta. Kuumenna kiehuvaksi ja anna tomaattikastikkeen hautua noin kymmenen minuuttia.

Öljyä uunivuoka. Laita tomaattikastike uunivuoan pohjalle. Asettele pilkottu lehtikaali tomaattikastikkeen päälle. Lisää uunivuokaan viipaloitu lenkki ja mozzarella limittäin. Ripottele pinnalle raastettu parmesaani. Nosta uunivuoka uuniin ja paista 200 asteessa noin 20-30minuuttia tai kunnes juusto on kullanruskeaa. Tarjoile esimerkiksi keitettyjen perunoiden tai perunamuussin kera.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt