Maku

Tuunattu pääkallopata

40 min
0
2

Tuunattu pääkallopata

Kerrassaan herkullinen ja nopea versio pääkallopadasta. Joukkoon on makua antamaan ujutettu maissia, kesäkurpitsaa ja valkoisia papuja. Timjami ja cayennepippuri tuovat oman lisänsä makujen kirjoon.
Teksti Tyrniä ja tyrskyjä
Kuvat Tyrniä ja tyrskyjä
Tulosta
Mainos

Ainekset (10 annosta)

  • 800 gtäysjyvä penne pastaa
  • 1,2 kgsika-nauta jauhelihaa
  • 1 kplkesäkurpitsaa
  • 400 gmaissia
  • 420 gvalkoisia papuja tomaattikastikkeessa
  • 800 gvalkosipulista tomaattimurskaa
  • 1 rkltimjamia
  • 3 tlcayennepippuria
  • 0,5-1,5 tlsuolaa
  • 2 kpllihaliemikuutiota

Tee näin

40 min
{
AKTIIVINEN40 min
PASSIIVINEN

Laitetaan pasta kiehumaan runsaaseen veteen, johon on lisätty lihaliemikuutiot. Paistetaan jauhelihat kypsiksi pannulla. Kaadetaan pastakattilasta vesi lähes kokonaan pois. Lisätään joukkoon paistetut jauhelihat, pavut liemineen sekä tomaattimurska. Paistetaan kuutioitu kesäkurpitsa pannulla niin, että se saa hiukan väriä ja lisätään kattilaan, samoin maissi. Lisätään timjami sekä pippuri ja annetaan kiehua hiljalleen kymmenisen minuuttia. Tarkistetaan maku ja lisätään suolaa tarvittava määrä.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä