Maku

Tuunattu pääkallopata

40 min
2.67
3

Kerrassaan herkullinen ja nopea versio pääkallopadasta. Joukkoon on makua antamaan ujutettu maissia, kesäkurpitsaa ja valkoisia papuja. Timjami ja cayennepippuri tuovat oman lisänsä makujen kirjoon.
Tulosta
Teksti Tyrniä ja tyrskyjä
Kuvat Tyrniä ja tyrskyjä

Ainekset (10 annosta)

  • 800 gtäysjyväpennepastaa
  • 1,2 kgsika-nautajauhelihaa
  • 1kesäkurpitsa
  • 400 gmaissia
  • 420 gvalkoisia papuja tomaattikastikkeessa
  • 800 gvalkosipulista tomaattimurskaa
  • 1 rkltimjamia
  • 3 tlcayennepippuria
  • 0,5-1,5 tlsuolaa
  • 2lihaliemikuutiota

Tee näin

40 min
{
AKTIIVINEN40 min
PASSIIVINEN

Laita pasta kiehumaan runsaaseen veteen, johon on lisätty lihaliemikuutiot. Paista jauhelihat kypsiksi pannulla. Kaada pastakattilasta vesi lähes kokonaan pois.

Lisää joukkoon paistetut jauhelihat, pavut liemineen sekä tomaattimurska.

Paista kuutioitu kesäkurpitsa pannulla niin, että se saa hiukan väriä ja lisää kattilaan, samoin maissi.

Lisää timjami sekä pippuri ja anna kiehua hiljalleen kymmenisen minuuttia. Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittava määrä.

MITÄ PIDIT?
2.67