


Tuunattu pääkallopata
40 min
Kerrassaan herkullinen ja nopea versio pääkallopadasta. Joukkoon on makua antamaan ujutettu maissia, kesäkurpitsaa ja valkoisia papuja. Timjami ja cayennepippuri tuovat oman lisänsä makujen kirjoon.
Reseptin ainekset
10 annosta
800 g
täysjyväpennepastaa
1,2 kg
sika-nautajauhelihaa
1
kesäkurpitsa
400 g
maissia
420 g
valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
800 g
valkosipulista tomaattimurskaa
1 rkl
timjamia
3 tl
cayennepippuria
0,5-1,5 tl
suolaa
2
lihaliemikuutiota
Laita pasta kiehumaan runsaaseen veteen, johon on lisätty lihaliemikuutiot. Paista jauhelihat kypsiksi pannulla. Kaada pastakattilasta vesi lähes kokonaan pois.
Lisää joukkoon paistetut jauhelihat, pavut liemineen sekä tomaattimurska.
Paista kuutioitu kesäkurpitsa pannulla niin, että se saa hiukan väriä ja lisää kattilaan, samoin maissi.
Lisää timjami sekä pippuri ja anna kiehua hiljalleen kymmenisen minuuttia. Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittava määrä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat