Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Hauskat annosperunalaatikot

Tuplapaistetut perunalaatikkoperunat – tarjoa siirappinen perunalaatikko kätevästi uuniperunan muodossa

1 h 35 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 15 min

Valmista perunalaatikko vaihteeksi uuniperunan muodossa annosperunalaatikoina. Tuplapaistetut uuniperunat maustetaan imelletyn perunalaatikon makua mukaillen siirapilla ja muskotilla.

18.12.2024
Reseptin ainekset
6–8 annosta
6–8
Rosamunda-perunaa
Lisäksi
1 prk (200 g)
ranskankermaa
2 rkl
tummaa siirappia
1 tl
suolaa
¼ tl
muskottipähkinää
Päälle
1 rkl
korppujauhoja
25 g
voita

Tuplapaistetut perunalaatikkoperunat – ohje:

  1. Pese perunat, pyyhkäise pinta kuivaksi talouspaperilla ja pistele kuoreen muutamia reikiä haarukalla. Laita perunat leivinpaperin päälle pellille tai uunivuokaan Paista 200-asteisessa uunissa noin tunti, kunnes perunat ovat kypsiä.
  2. Sekoita ranskankerma, siirappi, suola ja muskotti.
  3. Ota perunat uunista ja jäähdytä hetki. Leikkaa perunoista ”hattu” irti ja koverra sisus pois siten, että kuori jää ehjäksi. Sekoita perunoiden sisus ranskankermaseokseen.
  4. Lusikoi täyte takaisin perunoiden sisään tiiviisti painellen. Ripottele päälle korppujauhoja, painele ruokalusikalla pintaan aaltoja ja laita lopuksi päälle pieniä voinokareita.
  5. Laita perunat takaisin uuniin ja paista vielä noin 15 minuuttia, kunnes pinta saa kauniin ruskean värin.

Vinkki!

Saat perunoista gluteenittomat, kun käytät gluteenittomia korppujauhoja. Ja vegaaniset, kun vaihdat ranskankerman kaura- tai soijafraicheen ja voin maidottomaan rasvavalmisteeseen.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt