Maku

Tuorepuuro pelastaa aamu-unisen

12 h 15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
12 h
Tuorepuuro on täydellinen aamiainen: sekoita se valmiiksi jääkaappiin edellisenä iltana, ja aamulle jää vain banaanien pilkkominen ja puuron syöminen. Tämä perusohje on myös notkea, sillä voit käyttää tuorepuuroon lempileseitäsi ja -marjojasi.
MU
KA
4.8
1
Julkaistu: 16.8.2018


Ainekset (4 annosta)

Tuorepuuro

  • 2 dlpuolukoita (tai muita marjoja)
  • 5 dlmaustamatonta jogurttia
  • ½ –1 dljuoksevaa hunajaa (tai tummaa sokeria)
  • 2 dlleseitä (ruis-, kaura- tai vehnäleseitä)
  • 2 rklpellavansiemeniä
  • 2 rklkurpitsansiemeniä

Lisäksi

  • 2kypsää banaania
  • 1 rklsiemeniä
  • 1 rklpuolukoita
Tulosta

Tuorepuuro valmistuu näin:

  1. Survo puolukoita hieman kulhossa. Sekoita joukkoon jogurtti, hunaja, leseet ja siemenet.
  2. Peitä kulho kannella tai tuorekelmulla. Anna turvota yön yli jääkaapissa.
  3. Viipaloi banaanit ja sekoita tuorepuuron joukkoon vasta juuri ennen tarjoilua, jotta ne eivät tummu. Säästä osa viipaleista koristeeksi.
  4. Koristele puuro banaanilla, siemenillä ja puolukoilla ja tarjoile.

Vinkki!

Tuorepuuro on mainio lounas.
MITÄ PIDIT?
4.83
1 kommentti