


Tuorepuuro pelastaa aamu-unisen
12 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 12 h 0 min
Tuorepuuro on täydellinen aamiainen: sekoita se valmiiksi jääkaappiin edellisenä iltana, ja aamulle jää vain banaanien pilkkominen ja puuron syöminen. Tämä perusohje on myös notkea, sillä voit käyttää tuorepuuroon lempileseitäsi ja -marjojasi.
Reseptin ainekset
4 annosta
Tuorepuuro
2 dl
puolukoita (tai muita marjoja)
5 dl
maustamatonta jogurttia
½ –1 dl
juoksevaa hunajaa (tai tummaa sokeria)
2 dl
leseitä (ruis-, kaura- tai vehnäleseitä)
2 rkl
pellavansiemeniä
2 rkl
kurpitsansiemeniä
Lisäksi
2
kypsää banaania
1 rkl
siemeniä
1 rkl
puolukoita
Tuorepuuro valmistuu näin:
- Survo puolukoita hieman kulhossa. Sekoita joukkoon jogurtti, hunaja, leseet ja siemenet.
- Peitä kulho kannella tai tuorekelmulla. Anna turvota yön yli jääkaapissa.
- Viipaloi banaanit ja sekoita tuorepuuron joukkoon vasta juuri ennen tarjoilua, jotta ne eivät tummu. Säästä osa viipaleista koristeeksi.
- Koristele puuro banaanilla, siemenillä ja puolukoilla ja tarjoile.
Vinkki!
Tuorepuuro on mainio lounas.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat