Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tuorepuuro pelastaa aamu-unisen

12 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 12 h 0 min

Tuorepuuro on täydellinen aamiainen: sekoita se valmiiksi jääkaappiin edellisenä iltana, ja aamulle jää vain banaanien pilkkominen ja puuron syöminen. Tämä perusohje on myös notkea, sillä voit käyttää tuorepuuroon lempileseitäsi ja -marjojasi.

16.8.2018
Reseptin ainekset
4 annosta
Tuorepuuro
2 dl
puolukoita (tai muita marjoja)
5 dl
maustamatonta jogurttia
½ –1 dl
juoksevaa hunajaa (tai tummaa sokeria)
2 dl
leseitä (ruis-, kaura- tai vehnäleseitä)
2 rkl
pellavansiemeniä
2 rkl
kurpitsansiemeniä
Lisäksi
2
kypsää banaania
1 rkl
siemeniä
1 rkl
puolukoita

Tuorepuuro valmistuu näin:

  1. Survo puolukoita hieman kulhossa. Sekoita joukkoon jogurtti, hunaja, leseet ja siemenet.
  2. Peitä kulho kannella tai tuorekelmulla. Anna turvota yön yli jääkaapissa.
  3. Viipaloi banaanit ja sekoita tuorepuuron joukkoon vasta juuri ennen tarjoilua, jotta ne eivät tummu. Säästä osa viipaleista koristeeksi.
  4. Koristele puuro banaanilla, siemenillä ja puolukoilla ja tarjoile.

Vinkki!

Tuorepuuro on mainio lounas.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt