Maku

Tulinen mango-broilerilasagne

1 h 15 min
3.92
0


 

Tulosta
Teksti Tuuli Kulonen
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (4 annosta)

  • 500 ghunajamarinoituja broilerinfileesuikaleita
  • 1/2 dlvettä
  • 4 dlranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
  • 2 rklmangochutneya
  • 1 dlmangososetta
  • 2 rklmakeaa chilikastiketta
  • 2 tlmausteseosta (tandoori)
  • 1 1/2 rklkanafondia
  • 1 rklhunajaa
  • 1 kplpaprikaa

Lisäksi

  • 1 rklruokaöljyä
  • 200 glasagnelevyjä

Pinnalle

  • 100 gjuustoa (raasteena)

Tee näin

1 h 15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN1 h

Paista broilereihin kaunis ruskea pinta. Huuhtaise paistinpannulta vedellä broilerista irronneet maut ja kaada ranskankerman joukkoon. Sekoita kaikki mausteet ranskankerman joukkoon.

Leikkaa paprika pieniksi paloiksi. Kokoa lasagne kaatamalla ensin öljytyn uunivuoan pohjalle hiukan ranskankermakastiketta ja asettele päälle lasagnelevyjä niin, että pohja peittyy.

Ripottele päälle noin kolmannes broilerin paloista ja paprikasta, kaada päälle kastiketta. Jatka näin myös seuraavat kerrokset niin, että päällimmäiseksi tulee kastiketta.

Ripottele tulisen mango-broilerilasagnen pintaan juustoraaste ja paista 175 asteessa uunissa 50-60 minuuttia. Anna tulisen mango-broilerilasagnen vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

MITÄ PIDIT?
3.92