


Tulinen mango-broilerilasagne
1 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 1 h 0 min
Reseptin ainekset
4 annosta
500 g
hunajamarinoituja broilerinfileesuikaleita
1/2 dl
vettä
4 dl
ranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
2 rkl
mangochutneya
1 dl
mangososetta
2 rkl
makeaa chilikastiketta
2 tl
mausteseosta (tandoori)
1 1/2 rkl
kanafondia
1 rkl
hunajaa
1 kpl
paprikaa
Lisäksi
1 rkl
ruokaöljyä
200 g
lasagnelevyjä
Pinnalle
100 g
juustoa (raasteena)
Paista broilereihin kaunis ruskea pinta. Huuhtaise paistinpannulta vedellä broilerista irronneet maut ja kaada ranskankerman joukkoon. Sekoita kaikki mausteet ranskankerman joukkoon.
Leikkaa paprika pieniksi paloiksi. Kokoa lasagne kaatamalla ensin öljytyn uunivuoan pohjalle hiukan ranskankermakastiketta ja asettele päälle lasagnelevyjä niin, että pohja peittyy.
Ripottele päälle noin kolmannes broilerin paloista ja paprikasta, kaada päälle kastiketta. Jatka näin myös seuraavat kerrokset niin, että päällimmäiseksi tulee kastiketta.
Ripottele tulisen mango-broilerilasagnen pintaan juustoraaste ja paista 175 asteessa uunissa 50-60 minuuttia. Anna tulisen mango-broilerilasagnen vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
