


Tsatsiki retikasta ja omenasta
15 min
Kokeile tehdä tsatsiki kurkun sijaan retikasta. Omena ja minttu tuovat siihen raikkautta.
Reseptin ainekset
6–8 annosta
½
sitruunan kuori
2
valkosipulinkynttä
20 cm:n pala
retikkaa
1
pieni omena
1
ruukku tuoretta minttua
5 dl
paksua, maustamatonta jogurttia
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
Retikka-omenatsatsiki – ohje:
- Pese sitruuna hyvin ja raasta keltainen kuoriosa kulhoon.
- Kuori ja silppua valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta retikka karkeasti ja purista raasteesta liikaa nestettä pois. Raasta omena karkeasti ja silppua minttu.
- Sekoita kaikki ainekset jogurtin kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla. Valuta öljyä päälle juuri ennen tarjoilua ja koristele mintulla.
Vinkki!
Kun raastat tsatsikia varten sitruunan kuoren, käytä loput raasteesta ja osa mehusta hummukseen. Se säilyy jääkaapissa noin viikon verran.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat