Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Poimutettu pohja

Helppo tortillapiirakka on pikaleipurin unelma – laskosta valmistortillat vuokaan ja täytä!

35 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 15 min

Valmista piirakkapohja haitarille laskostetuista tortilloista, täytä ja käytä uunissa. Piirakan täyte valmistuu näppärästi mausteseoksella maustetuista kasviproteiinisuikaleista ja suippopaprikasta.

27.12.2024
Reseptin ainekset
6 annosta
1 pkt (6 kpl)
isoa vehnätortillaa
1
punasipuli
240 g
kasviproteiinisuikaleita (Gold & Green Mureat & Mehevät)
½ ps
Fajita-mausteseosta (Santa Maria)
1
suippopaprika
2
munaa
2 dl
vispi-, ruoka- tai kaurakermaa
150 g
cheddarjuustoraastetta
Paistaminen ja vuoan voitelu
2 rkl
rypsisiöljyä

Tortillapiirakka – ohje:

  1. Voitele uunivuoka (20 × 25 cm). Taittele tortillat noin 3 cm:n laskoksille ja asettele vierekkäin vuokaan, niin että vuoka täyttyy.
  2. Kuori ja suikaloi sipuli. Kuumenna tilkka öljyä pannulla ja kuullota sipulit. Lisää kasviproteiinisuikaleet pannulle ja paista vielä 5 minuuttia, kunnes suikaleet ruskistuvat. Mausta mausteseoksella. Nosta pannu sivuun odottamaan.
  3. Huuhtele paprika ja leikkaa se renkaiksi, poista kalvot ja siemenet.
  4. Asettele paprikat ja suikaleet tortillalaskosten väleihin. Riko munat kulhoon. Lisää kerma ja juustoraaste, sekoita. Kaada seos tasaisesti vuokaan.
  5. Paista 225 asteessa uunin keskitasolla noin 15 minuuttia. Tarjoa lämpimänä.

Vinkki!

Voit käyttää piirakkaan myös broilerinfileesuikaleita (300 g).

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt