Poimutettu pohja
Helppo tortillapiirakka on pikaleipurin unelma – laskosta valmistortillat vuokaan ja täytä!
35 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 15 min
Valmista piirakkapohja haitarille laskostetuista tortilloista, täytä ja käytä uunissa. Piirakan täyte valmistuu näppärästi mausteseoksella maustetuista kasviproteiinisuikaleista ja suippopaprikasta.
Reseptin ainekset
6 annosta
1 pkt (6 kpl)
isoa vehnätortillaa
1
punasipuli
240 g
kasviproteiinisuikaleita (Gold & Green Mureat & Mehevät)
½ ps
Fajita-mausteseosta (Santa Maria)
1
suippopaprika
2
munaa
2 dl
vispi-, ruoka- tai kaurakermaa
150 g
cheddarjuustoraastetta
Paistaminen ja vuoan voitelu
2 rkl
rypsisiöljyä
Tortillapiirakka – ohje:
- Voitele uunivuoka (20 × 25 cm). Taittele tortillat noin 3 cm:n laskoksille ja asettele vierekkäin vuokaan, niin että vuoka täyttyy.
- Kuori ja suikaloi sipuli. Kuumenna tilkka öljyä pannulla ja kuullota sipulit. Lisää kasviproteiinisuikaleet pannulle ja paista vielä 5 minuuttia, kunnes suikaleet ruskistuvat. Mausta mausteseoksella. Nosta pannu sivuun odottamaan.
- Huuhtele paprika ja leikkaa se renkaiksi, poista kalvot ja siemenet.
- Asettele paprikat ja suikaleet tortillalaskosten väleihin. Riko munat kulhoon. Lisää kerma ja juustoraaste, sekoita. Kaada seos tasaisesti vuokaan.
- Paista 225 asteessa uunin keskitasolla noin 15 minuuttia. Tarjoa lämpimänä.
Vinkki!
Voit käyttää piirakkaan myös broilerinfileesuikaleita (300 g).

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat