Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tonnikalatahna

10 min
22.11.2008
Reseptin ainekset
4 annosta
300 g
tonnikalaa öljyssä (valutettuna)
40 g
anjovista (fileinä)
1
valkosipulinkynsi
2 rkl
ranskankermaa (rasvaa 28 %)
1 rkl
sitruunamehua
½ dl
oliiviöljyä

Tonnikalatahna – ohje:

  1. Kumoa kaikki ainekset, öljyä lukuun ottamatta, tehosekoittimeen. Käynnistä sekoitin ja lisää öljyä ohuena nauhana, kunnes seos lähtee soseutumaan. Anna koneen käydä, kunnes tahna on sileää. Lisää öljyä tarvittaessa.
  2. Tarjoa tonnikalatahnan kanssa maukasta maalaisleipää.
  3. Tonnikalatahna säilyy suljetussa astiassa jääkaapissa 3–4 päivää.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt