


Tonnikalapihvit kahdelle
20 min
Pyöräytä maailman helpoimmat tonnikalapihvit helposti purkkitonnikalasta! Paista ne pannulla rapeiksi, mutta meheviksi ja haarukoi kermaviilikastikkeen kera.
Reseptin ainekset
2 annosta
3 rkl
kermaviiliä (rasvaa 10-12 %, vähälaktoosinen)
1 dl
vehnäjauhoja
140 g
tonnikalaa öljyssä (1 prk tonnikalahiutaleita öljyssä)
1 kpl
munaa
1 tl
sitruunamehua
1/2 tl
suolaa
1 tl
currya
1 rkl
ruokaöljyä (paistamiseen)
Kastike
150 g
kermaviiliä (rasvaa 10-12 %, vähälaktoosinen) (purkin loppu)
1/2 dl
ruohosipulia (silputtuna, tai tilliä)
1 tl
sinappia
1 tl
sitruunamehua
1/4 tl
suolaa
Tonnikalapihvit – ohje:
- Sekoita kulhossa kermaviili ja vehnäjauhot. Anna jauhojen turvota noin 5 minuuttia.
- Valmista sillä välin lopusta kermaviilistä kastike yhdistämällä ainekset keskenään. Maista ja lisää mausteita tarvittaessa.
- Valuta tonnikala. Lisää tonnikala, muna, sitruunamehu ja mausteet kermaviili-jauhoseokseen.
- Muotoile massasta kostein käsin neljä pihviä. Paista pihvit pannulla öljyssä miedolla lämmöllä molemmin puolin kauniin värisiksi.
- Tarjoa tonnikalapihvit salaatin ja kastikkeen kanssa tai ruisleivän välissä tonnikalaburgerina.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat