Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tonnikalapihvit kahdelle

20 min

Pyöräytä maailman helpoimmat tonnikalapihvit helposti purkkitonnikalasta! Paista ne pannulla rapeiksi, mutta meheviksi ja haarukoi kermaviilikastikkeen kera.

1.4.2016
Reseptin ainekset
2 annosta
3 rkl
kermaviiliä (rasvaa 10-12 %, vähälaktoosinen)
1 dl
vehnäjauhoja
140 g
tonnikalaa öljyssä (1 prk tonnikalahiutaleita öljyssä)
1 kpl
munaa
1 tl
sitruunamehua
1/2 tl
suolaa
1 tl
currya
1 rkl
ruokaöljyä (paistamiseen)
Kastike
150 g
kermaviiliä (rasvaa 10-12 %, vähälaktoosinen) (purkin loppu)
1/2 dl
ruohosipulia (silputtuna, tai tilliä)
1 tl
sinappia
1 tl
sitruunamehua
1/4 tl
suolaa

Tonnikalapihvit – ohje:

  1. Sekoita kulhossa kermaviili ja vehnäjauhot. Anna jauhojen turvota noin 5 minuuttia.
  2. Valmista sillä välin lopusta kermaviilistä kastike yhdistämällä ainekset keskenään. Maista ja lisää mausteita tarvittaessa.
  3. Valuta tonnikala. Lisää tonnikala, muna, sitruunamehu ja mausteet kermaviili-jauhoseokseen.
  4. Muotoile massasta kostein käsin neljä pihviä. Paista pihvit pannulla öljyssä miedolla lämmöllä molemmin puolin kauniin värisiksi.
  5. Tarjoa tonnikalapihvit salaatin ja kastikkeen kanssa tai ruisleivän välissä tonnikalaburgerina.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt