Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tonnikala-perunasoselaatikko – se helppo uuniruoka, joka maistuu koko perheelle

40 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 20 min

Tonnikala-perunasoselaatikko saa vaikutteita italialaisesta keittiöstä. Voit korvata tonnikalan halutessasi kotimaisella kalasäilykkeellä ja oliivit pienillä tai isoilla kapriksilla.

10.2.2022
Reseptin ainekset
4 annosta
1 ps (400 g)
perunasoseaineksia (esim. Oolannin Muusiperuna, pakaste)
4 dl
maitoa
½ tl
suolaa
1 dl
parmesaanijuustoraastetta
2
valkosipulinkynttä
50 g
vihreitä oliiveja
1 prk (200/150 g)
tonnikalaa
1 tl
basilikaa
1 tl
oreganoa
½ tl
mustapippuria
125 g
mozzarellaa (pallo)
öljyä vuoan voiteluun
Pinnalle
½ dl
panko- tai korppujauhoja
½ dl
parmesaanijuustoraastetta

Tonnikala-perunasoselaatikko valmistuu näin:

  1. Valmista perunasoseaineksista ja maidosta muusi pakkauksen ohjeen mukaan. Mausta suolalla ja parmesaaniraasteella.
  2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Viipaloi oliivit. Sekoita valkosipulit, oliivit ja tonnikala sekä mausteet kulhossa.
  3. Voitele uunivuoka öljyllä. Lusikoi puolet perunasoseesta vuokaan. Levitä tonnikala-oliiviseos päälle. Revi mozzarella vuokaan.
  4. Peitä lopulla perunasoseella. Ripottele pankojauhoja ja juustoraastetta pinnalle.
  5. Paista 225 asteessa uunin keskitasolla 20 minuuttia, kunnes vuoan pinta on ruskistunut. Viimeistele tuoreella basilikalla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt