Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tomaattinen jänispata

Ilmat kylmenee mutta padat lämpenee! Jänispata lämmittää mukavasti kylmän päivän jälkeen

27.10.2015
Reseptin ainekset
4 annosta
2 kpl
jänistä (takajalat, fileet)
2 kpl
porkkana
2 kpl
varsisellerin vartta
1 kpl
sipuli
4 kpl
valkosipulin kynsiä
2 kpl
laakerinlehteä
1 kpl
rosmariini oksa
½ dl
konjakkia
2 dl
valkoviiniä
5 dl
kanalientä
400 g
mutti tomaattimurskaa
2 tl
appelsiinin kuorta raastettuna
Lisäksi
suolaa oman maun mukaan

Leikkaa jäniksestä koivet ja fileet erilleen

Poista kalvot, pilko pienemmäksi ja suolaa lihat

Ruskista lihat kuumassa pannussa tilkassa öljyä

Pilko porkkana,selleri ja sipulit pieneksi kuutioksi ja freesaa öljyssä

Lisää sekaan rosmariini, laakerinlehti ja konjakki

Anna konjakin kiehahtaa kunnolla

Lisää valkoviini, kanaliemi ja mutti ja anna kiehahtaa

Lisää sekaan raastettu appelsiinin kuori

Laita kansi padan päälle ja hauduta pataa 150 asteisessa uunissa 3 tuntia

Tarjoa pata perunamuusin ja esim.Lakkahillon kera

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt