Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tomaattichutney on mahtavan monipuolinen lisuke

40 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 30 min

Intialainen hilloke chutney maistuu niin juustojen kuin liharuokien lisäkkeenä. Tee tomaattichutneyta isompi satsi kerralla ja nauti pitkin kesää.

8.6.2016
Reseptin ainekset
noin 1 l
1 kg
kypsiä tomaatteja
1
chili
2
sipulia
1 ½ dl
omenaviinietikkaa
½ tl
suolaa
1
sitruuna
3
rosmariinin oksaa
1 pkt
hillo-marmeladisokeria (330 g)

1. Kuutioi tomaatit ja laita ne paksupohjaiseen kattilaan. Lisää myös tomaattien neste. 

2. Halkaise chili ja poista siemenet. Silppua chili tomaattien joukkoon. Kuori sipulit ja silppua ne myös kattilaan. Kaada päälle omenaviinietikka ja mausta suolalla. Keitä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia.

3. Pese sitruuna hyvin ja raasta kuoren keltainen osa. Purista sitruunasta mehu ja lisää se kuoriraasteen kanssa tomaattiseokseen. Riivi rosmariininlehdet sekaan. Keitä n. 10 min.

4. Sekoita joukkoon hillo-marmeladisokeri ja keitä noin 5 minuuttia. Lusikoi seos kuumennettuihin, kannellisiin lasipurkkeihin. Sulje, anna jäähtyä ja nosta viileään vuorokaudeksi.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt