Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Helppo tomaatti-fetapasta – yhdessä kattilassa näppärästi valmistuva arkiherkku maistuu aina!

30 min

Tuoreiden kirsikkatomaattien sijaan pastaan kipataan purkillinen säilyketomaatteja. Ne ovat vuodenajasta riippumatta aina makeita.

20.2.2024
Reseptin ainekset
4 annosta
2
valkosipulinkynttä
1
punainen chilinpalko
½ dl
oliiviöljyä
½ tl
mustapippuria
1 prk
säilykekirsikkatomaatteja (esim. Mutti)
300 g
pennepastaa
6 dl
vettä
2 rkl
kasvisfondia
200 g
fetajuustoa
1 rku
basilikaa

Tomaatti-fetapasta yhdessä kattilassa – ohje:

  1. Hienonna valkosipulinkynnet ja chili. Paista chiliä ja valkosipulia pari minuuttia öljyssä kattilassa. Lisää loput pastan ainekset fetajuustoa ja basilikaa lukuun ottamatta. Laita kansi päälle ja anna kypsyä noin 15 minuuttia.
  2. Murustele feta kattilaan isoina paloina ja jatka kypsentämistä kannen alla vielä noin 5 minuuttia.
  3. Revi basilikan lehdet ja sekoita ruoan joukkoon juuri ennen tarjoilua. Tarkista samalla maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt