


Helppo tomaatti-fetapasta – yhdessä kattilassa näppärästi valmistuva arkiherkku maistuu aina!
30 min
Tuoreiden kirsikkatomaattien sijaan pastaan kipataan purkillinen säilyketomaatteja. Ne ovat vuodenajasta riippumatta aina makeita.
Reseptin ainekset
4 annosta
2
valkosipulinkynttä
1
punainen chilinpalko
½ dl
oliiviöljyä
½ tl
mustapippuria
1 prk
säilykekirsikkatomaatteja (esim. Mutti)
300 g
pennepastaa
6 dl
vettä
2 rkl
kasvisfondia
200 g
fetajuustoa
1 rku
basilikaa
Tomaatti-fetapasta yhdessä kattilassa – ohje:
- Hienonna valkosipulinkynnet ja chili. Paista chiliä ja valkosipulia pari minuuttia öljyssä kattilassa. Lisää loput pastan ainekset fetajuustoa ja basilikaa lukuun ottamatta. Laita kansi päälle ja anna kypsyä noin 15 minuuttia.
- Murustele feta kattilaan isoina paloina ja jatka kypsentämistä kannen alla vielä noin 5 minuuttia.
- Revi basilikan lehdet ja sekoita ruoan joukkoon juuri ennen tarjoilua. Tarkista samalla maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat