Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tofuvokki

50 min
22.9.2010
Reseptin ainekset
4 annosta
270 g
tofua (maustamatonta, kiinteää)
1 tl
inkivääritahnaa
2 kpl
valkosipulinkynttä
1/2 dl
makeaa chilikastiketta
2 rkl
soijakastiketta
150 g
porkkanaa
1 kpl
keltaista paprikaa
50 g
pinaattia
3 dl
ituja (mungpavun)
1 rkl
rypsiöljyä
1 dl
pinjansiemeniä (paahdettuna)

Kuutioi tofu ja pane kulhoon. Sekoita inkivääri, murskatut valkosipulit sekä chili- ja soijakastike keskenään. Kaada marinadi tofun päälle ja kääntele huolella. Anna maustua jääkaapissa 15 minuuttia. Pese ja kuori porkkanat. Pese paprika, halkaise ja poista siemenet. Leikkaa porkkanat ohuiksi tikuiksi ja paprika suikaleiksi. Suikaloi huuhdotut pinaatinlehdet. Huuhtele ja valuta idut. Paahda pinjansiemenet kuivalla, kuumalla pannulla. Kuumenna vokkipannu ja paista tofut marinadin kanssa kullanruskeiksi. Siirrä syrjään ja pyyhkäise pannu puhtaaksi. Kuumenna öljy pannussa. Vokkaa porkkanoita ja paprikaa noin 5 minuuttia. Lisää joukkoon tofu ja sekoita. Lisää pinaatti, idut ja pinjansiemenet. Kääntele tofuvokki sekaisin ja kuumenna. Tarjoa tofuvokki halutessasi nuudeleiden tai riisin kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt