


Tofu-nuudelisalaatti
Pähkinäinen tofu-nuudelisalaatti maustetaan kiinalaisella hoisinkastikkeella. Salaatin päälle ripotellaan suolapähkinöitä, korianteria sekä minttua.
Kiehauta vesi kattilassa ja kypsennä riisivermiselliä 3–4 minuuttia. Valuta.
Huuhtele ja puolita tomaatit. Pese ja viipaloi kurkku. Kuori porkkana ja vuole ohuiksi lastuiksi. Halkaise chili, poista siemenkalvot ja siemenet ja viipaloi. Sekoita vermisellit, kasvikset, chilit ja öljy salaattivadilla.
Kuutioi tofu. Kuumenna tilkka öljyä pannulla. Lisää tofu ja paista pari minuuttia kuumalla pannulla, kunnes tofun pinta on hieman ruskistunut. Lisää hoisinkastike, riisiviinietikka, soija, seesaminsiemenöljy ja sokeri. Kiehauta.
Nostele tofut salaatille. Valuta myös lientä. Ripottele päälle rouhittuja pähkinöitä sekä korianteria ja minttua. Nauti tofu-nuudelisalaatti heti.