Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tofu-nuudelisalaatti

15 min

Pähkinäinen tofu-nuudelisalaatti maustetaan kiinalaisella hoisinkastikkeella. Salaatin päälle ripotellaan suolapähkinöitä, korianteria sekä minttua.

24.5.2016
Reseptin ainekset
4 annosta
200 g
riisivermiselliä
250 g
kirsikkatomaatteja
½
tuorekurkku
1
porkkana
1
punainen chili
1 rkl
seesaminsiemenöljyä
Paistettu tofu
300 g
kylmäsavustettua tofua
1 rkl
öljyä
½ dl
hoisinkastiketta
3 rkl
riisiviinietikkaa tai omenaviinietikkaa
2 rkl
soijaa
1 rkl
seesaminsiemenöljyä
1 tl
sokeria
Päälle
1 dl
suolapähkinöitä
1 dl
hienonnettua korianteria
1 dl
hienonnettua minttua

Kiehauta vesi kattilassa ja kypsennä riisivermiselliä 3–4 minuuttia. Valuta.

Huuhtele ja puolita tomaatit. Pese ja viipaloi kurkku. Kuori porkkana ja vuole ohuiksi lastuiksi. Halkaise chili, poista siemenkalvot ja siemenet ja viipaloi. Sekoita vermisellit, kasvikset, chilit ja öljy salaattivadilla.

Kuutioi tofu. Kuumenna tilkka öljyä pannulla. Lisää tofu ja paista pari minuuttia kuumalla pannulla, kunnes tofun pinta on hieman ruskistunut. Lisää hoisinkastike, riisiviinietikka, soija, seesaminsiemenöljy ja sokeri. Kiehauta.

Nostele tofut salaatille. Valuta myös lientä. Ripottele päälle rouhittuja pähkinöitä sekä korianteria ja minttua. Nauti tofu-nuudelisalaatti heti.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt