Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Toffee on vastustamaton brittiherkku – katso ohje suussa sulaviin karkkeihin

Toffee taltuttaa makeanhimon taatusti! Tällä ohjeella valmistat ihanan pehmeää toffeeta, joka ei tartu hampaisiin.

7.12.2018
Reseptin ainekset
15–30 toffeepalaa koon mukaan
Toffee
50 g
voita
1 ½ dl
kuohukermaa
1 ½ dl
glukoosisiirappia
1 ½ dl
sokeria
1 ½ dl
fariinisokeria
1 dl
tomusokeria
2 tl
vaniljasokeria
2 tl
vettä

Toffee – ohje:

  1. Sulata voi paksupohjaisessa kattilassa. Lisää kerma, glukoosisiirappi, sokeri ja fariinisokeri. Kuumenna seosta keskilämmöllä noin 15 minuuttia. Ota kattila liedeltä ja jäähdytä noin 5 minuuttia, 90-asteiseksi.
  2. Sekoita keskenään tomusokeri, vaniljasokeri ja vesi tahnaksi ja lisää toffeeseokseen.
  3. Vuoraa leivinpaperilla 20 x 15 cm:n vuoka ja kaada seos vuokaan. Anna toffeen jähmettyä ainakin 4 tuntia tai seuraavaan päivään. Leikkaa toffee paloiksi. Puhtailla lämpimillä sormillasi saat vielä muotoiltua toffeista pehmeäreunaisia.
  4. Kääräise toffeepalat sellofaaniin ja sido kauniilla nauhoilla.

Vinkki!

Tomusokeritahnan lisääminen 90-asteiseen toffeeseokseen tekee toffeista pehmeitä. Jos lisäät tomusokeritahnan kuumempaan massaan, se sulaa ja toffeista tulee sitkeitä, mutta silti hyvänmakuisia.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt