Maku

Toast Skagen - katkarapuleivät

{
Aktiivinen
Passiivinen
Nämä katkaravutleivät ovat upea klassikko. Tarjoile pienet leivät juhlien sormiruokana tai nauti ne rauhassa viikonloppuillan herkkuna!
4.8
0
Julkaistu: 25.5.2016


Ainekset (6 annosta)

  • 400 gkatkarapuja (liemikatkarapuja)
  • 1 dlmajoneesia
  • 3 rklranskankermaa
  • 2 rkltuoretta tilliä
  • 2 rklkevätsipulia
  • suolaa ja mustapippuria
  • paahtoleipää
Tulosta

Valuta katkaravut. Sekoita kulhossa majoneesi ja ranskankerma. Lisää joukkoon hienonnettu tilli ja kevätsipuli.

Sekoita kastikkeeseen katkaravut. Mausta suolalla ja pippurilla.

Paahda leipäviipaleet ja leikkaa ne kolmioksi. Lusikoi päälle täytettä. Koristele muutamalla katkaravulla ja tillisilpulla.

Lisää leipien päälle halutessasi myös mätiä!

Kommentoi »