Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Toast Skagen - katkarapuleivät

Nämä katkaravutleivät ovat upea klassikko. Tarjoile pienet leivät juhlien sormiruokana tai nauti ne rauhassa viikonloppuillan herkkuna!

25.5.2016
Reseptin ainekset
6 annosta
400 g
katkarapuja (liemikatkarapuja)
1 dl
majoneesia
3 rkl
ranskankermaa
2 rkl
tuoretta tilliä
2 rkl
kevätsipulia
suolaa ja mustapippuria
paahtoleipää

Valuta katkaravut. Sekoita kulhossa majoneesi ja ranskankerma. Lisää joukkoon hienonnettu tilli ja kevätsipuli.

Sekoita kastikkeeseen katkaravut. Mausta suolalla ja pippurilla.

Paahda leipäviipaleet ja leikkaa ne kolmioksi. Lusikoi päälle täytettä. Koristele muutamalla katkaravulla ja tillisilpulla.

Lisää leipien päälle halutessasi myös mätiä!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt