


Toast Skagen - katkarapuleivät
Nämä katkaravutleivät ovat upea klassikko. Tarjoile pienet leivät juhlien sormiruokana tai nauti ne rauhassa viikonloppuillan herkkuna!
Reseptin ainekset
6 annosta
400 g
katkarapuja (liemikatkarapuja)
1 dl
majoneesia
3 rkl
ranskankermaa
2 rkl
tuoretta tilliä
2 rkl
kevätsipulia
suolaa ja mustapippuria
paahtoleipää
Valuta katkaravut. Sekoita kulhossa majoneesi ja ranskankerma. Lisää joukkoon hienonnettu tilli ja kevätsipuli.
Sekoita kastikkeeseen katkaravut. Mausta suolalla ja pippurilla.
Paahda leipäviipaleet ja leikkaa ne kolmioksi. Lusikoi päälle täytettä. Koristele muutamalla katkaravulla ja tillisilpulla.
Lisää leipien päälle halutessasi myös mätiä!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
