Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Tillillä viimeistelty

Suolakurkku sopii pizzaan kuin nakutettu! Tilli-suolakurkkuflammkuchen tehdään kätevästi taikinaa kohottamatta

40 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 20 min

Suolakurkku loistaa liekkipizzan täytteenä! Tämä ihana suolakurkkuflammkuchen viimeistellään aromikkaalla tilliöljyllä.

13.11.2024
Reseptin ainekset
2 annosta
1
sipuli
1–2
valkosipulinkynttä
1 rkl
oliiviöljyä
2
suola- tai maustekurkkua
150 g
ranskakermaa tai kaurafraichea
½ tl
mustapippuria
½ tl
suolaa
½ rku
tilliä
Tilliöljy
1
valkosipulinkynsi
½ rku
tilliä
½ dl
oliiviöljyä
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
Pohja
3½ dl
vehnäjauhoja
2 rkl
rypsiöljyä
½ tl
suolaa
1½ dl
vettä

Tilli-suolakurkkuflammkuchen – ohje:

  1. Valmista pohja. Mittaa jauhot, öljy, suola ja vesi kulhoon. Sekoita ja vaivaa, kunnes taikina on kimmoisaa ja irtoaa käsistä. Kauli taikina soikeaksi levyksi jauhotetulla pöydällä. Nosta leivinpaperin päälle.
  2. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota sipulit pehmeiksi pannulla öljyssä.
  3. Viipaloi suolakurkut.
  4. Sekoita sipulit, ranskankerma, suola ja mustapippuri. Levitä seos pohjan päälle. Lisää suolakurkut.
  5. Paista 250-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia.
  6. Valmista tilliöljy soseuttamalla kaikki ainekset keskenään sauvasekoittimella. Valuta tilliöljyä kypsän liekkipiiraan päälle ja koristele tuoreella tillillä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt