Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tico tico, mikä ahventaco! Helpot kalatacot onnistuvat myös mökillä

30 min

Ahventaco on oiva pikaruoka, jossa maistuvat makean savuiset ahvenet, avokadojogurtti ja kesäkasvikset. Mökkikeittiössä kannattaa aina pitää tortillapaketti varalla, sillä lätyistä saa kalasaaliin yllättäessä herkullisen pika-aterian.

27.7.2018
Reseptin ainekset
6
Ahvenet
600 g
ahvenfileitä
1 tl
ruokosokeria
¾ tl
savupaprikajauhetta
½ tl
suolaa
¼ tl
cayennenpippuria
Kastike
1
avokado
1 ½ dl
turkkilaista jogurttia
1 rkl
limemehua
Lisäksi
150 g
punakaalia
1
kevätsipuli
1 pkt
pieniä maissitortilloja (180 g)
Paistaminen
3 rkl
voita

Ahventacot – ohje:

  1. Sekoita ahvenien mausteet ja levitä fileiden päälle.
  2. Valmista kastike. Muussaa avokado haarukalla ja sekoita jogurttiin. Mausta limettimehulla.
  3. Leikkaa punakaali ohuiksi siivuiksi. Silppua kevätsipuli.
  4. Kuumenna voi pannulla ja paista ahvenfileet kullanruskeiksi, pari minuuttia per puoli.
  5. Lämmitä ahventacot uunissa. Täytä tacot kalapaloilla, kaalilla, sipulilla ja kastikkeella.

Tykkäätkö korianterista? Silppua sitä ahventacon päälle.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt