Tico tico, mikä ahventaco! Helpot kalatacot onnistuvat myös mökillä
30 min
{
Aktiivinen
30 minPassiivinen
Ahventaco on oiva pikaruoka, jossa maistuvat makean savuiset ahvenet, avokadojogurtti ja kesäkasvikset. Mökkikeittiössä kannattaa aina pitää tortillapaketti varalla, sillä lätyistä saa kalasaaliin yllättäessä herkullisen pika-aterian.
GL
0
Kuvat
Julkaistu 27.7.2018

Tico tico, mikä ahventaco! Helpot kalatacot onnistuvat myös mökillä
Reseptin ainekset (6)
Ahvenet
- 600 gahvenfileitä
- 1 tlruokosokeria
- ¾ tlsavupaprikajauhetta
- ½ tlsuolaa
- ¼ tlcayennenpippuria
Kastike
- 1avokado
- 1 ½ dlturkkilaista jogurttia
- 1 rkllimemehua
Lisäksi
- 150 gpunakaalia
- 1kevätsipuli
- 1 pktpieniä maissitortilloja (180 g)
Paistaminen
- 3 rklvoita
Ahventacot – ohje:
- Sekoita ahvenien mausteet ja levitä fileiden päälle.
- Valmista kastike. Muussaa avokado haarukalla ja sekoita jogurttiin. Mausta limettimehulla.
- Leikkaa punakaali ohuiksi siivuiksi. Silppua kevätsipuli.
- Kuumenna voi pannulla ja paista ahvenfileet kullanruskeiksi, pari minuuttia per puoli.
- Lämmitä ahventacot uunissa. Täytä tacot kalapaloilla, kaalilla, sipulilla ja kastikkeella.
Tykkäätkö korianterista? Silppua sitä ahventacon päälle.

Parhaat kalatacot avokadokastikkeella
Kotivinkki

¡Delicioso! Meksikolaistyyliset kalatacot ovat täynnä suolaista, makeaa, raikasta ja polttavaa makua
Maku

Baja fish -tacot
Maku

Tortillojen ABC: näin syntyvät maukkaimmat meksikolaisherkut

Coleslaw-lohitortillat
Kotivinkki

Vehnätortillat
Kotivinkki

Itse tehty tomaattisalsa
Kotivinkki