


Thaimaalainen tom yam -keitto
15 min
Reseptin ainekset
4 annosta
10 dl
kanalientä
100 g
maustetahnaa (Spice Up! Tom Yam)
100 g
tuoreita herkkusieniä (viipaloituna)
4 kpl
kaffirlimetinlehteä
300 g
jättikatkaravunpyrstöjä
20 kpl
kirsikkatomaattia
4 rkl
kalakastiketta
1/2 dl
limettimehua
Koristeluun
1/2 dl
tuoretta korianteria (silputtuna)
Kuumenna liemi kiehuvaksi. Lisää Tom Yam -tahna, sienet ja halutessasi kaffirlimetinlehdet. Anna kiehua muutaman minuutin ajan.
Lisää katkaravut ja kirsikkatomaatit, kuumenna, mutta älä keitä, etteivät katkaravut sitkisty. Mausta kalakastikkeella ja limettimehulla.
Koristele lopuksi thaimaalainen tom yam -keitto korianterisilpulla.
Thaimaalainen tapa on tarjota tom yam -keittoa höyryävän jasmiiniriisin kera.
•Jos haluat tom yam -keittoosi tulisuutta, lisää joukkoon chiliviipaleita tai tulista chilikastiketta. Voit halutessasi lisätä keittoosi vielä lopuksi 2 dl kookosmaitoa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat