Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Thaimaalainen pihvisalaatti

Mehevät pihvi ja raikas salaatti on täydellinen yhdistelmä. Thaimaalaisista mauista rakennettu kastike tuo salaattiin herkullista potkua!

10.9.2015
Reseptin ainekset
2 annosta
200 g
entrecôte-pihvi (tai muu naudanpihvi)
1 kpl
kurkku
2 kpl
porkkanaa
1 kpl
salottisipulia
1 kpl
chilipippuri
1 dl
suolapähkinöitä
tuoretta korianteria
thaibasilikaa
Kastike
1 tl
tamarindikastiketta
2 0
limemehua
3 rkl
kalakastiketta
1 rkl
soijakastiketta
1 tl
fariinisokeria
1 rkl
vettä
1 kpl
valkosipulinkynsi
1/2 kpl
chilipippuri
1 tl
inkivääriä

Paista pihvi kuumalla pannulla mediumiksi. Paista noin 3-4 per puoli pihvin paksuudesta riippuen – medium-paistoasteen pihvi on sitä painaessa vielä pehmeä.

Anna paistetun pihvin levätä folion alla 5 minuuttia. Leikkaa pihvi siivuiksi.

Höylää kuorimaveitsellä tai juustohöylällä kurkusta ja kuoritusta porkkanasta ohuita pitkiä siivuja.

Sekoita salaattipohjaan kurkku- ja porkkasiivujen lisäksi siivutettu salottisipuli, chili ja rouhittuja suolapähkinöitä. Lisää joukkoon tuoretta korianteria ja thaibasilikaa.

Valmista kastike. Sekoita kulhossa tamarindikastike, limemehu, kalakastike ja soija. Lisää joukkoon fariinisokeria ja loraus vettä.

Hienonna valkosipulinkynsi, chili ja pieni palakuorittua inkivääriä. Sekoita ne kastikkeeseen.

Nosta pihvisiivut salaatin keskelle ja lusikoi päälle kastiketta.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt