


Teriyaki possuvartaat
Aasialaiset possuvartaat on oiva kesäruoka
Reseptin ainekset
4 annosta
800 kpl
porsaan kassleria
½ tl
kanelia
½ tl
neilikkaa
½ tl
valkopippuria
½ tl
muskottipähkinää
1 tl
chilijauhetta
1 tl
mustapippuria
1 tl
suolaa
1 dl
soijaa
3 rkl
hoisin -kastiketta
1 dl
verigreippimehua
4 rkl
ketsuppia
1 rkl
Sriracha -kastiketta
1 kpl
sipuli silputtuna
3 kpl
valkosipulinkynsi hienonnettuna
Leikkaa possut peukalon kokoisiksi paloiksi. Yhdistä kaneli, muskotti, neilikka, valkopippuri,chili, mustapippuri ja suola ja hiero leikatuihin possupaloihin. pujota vartaisiin. Grillaa kuumassa grillissä n.10min ajan usein käännellen ja valele samalla vartaita Teriyaki glazella.
kastike:
Mittaa kaikki ainekset kattilaan ja keitä kokoon kunnes seos on paksua ja tahmeaa. Siivilöi ja glaseraa vartaita grillauksen aikana.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat