Maku

Teriyaki possuvartaat

{
Aktiivinen
Passiivinen
Aasialaiset possuvartaat on oiva kesäruoka
5
1
Julkaistu: 31.7.2016


Ainekset (4 annosta)

  • 800 kplporsaan kassleria
  • ½ tlkanelia
  • ½ tlneilikkaa
  • ½ tlvalkopippuria
  • ½ tlmuskottipähkinää
  • 1 tlchilijauhetta
  • 1 tlmustapippuria
  • 1 tlsuolaa
  • 1 dlsoijaa
  • 3 rklhoisin -kastiketta
  • 1 dlverigreippimehua
  • 4 rklketsuppia
  • 1 rklSriracha -kastiketta
  • 1 kplsipuli silputtuna
  • 3 kplvalkosipulinkynsi hienonnettuna
Tulosta

Leikkaa possut peukalon kokoisiksi paloiksi. Yhdistä  kaneli, muskotti, neilikka, valkopippuri,chili, mustapippuri ja suola ja hiero leikatuihin possupaloihin. pujota vartaisiin. Grillaa kuumassa grillissä n.10min ajan usein käännellen ja valele samalla vartaita Teriyaki glazella.

kastike:

Mittaa kaikki ainekset kattilaan ja keitä kokoon kunnes seos on paksua ja tahmeaa. Siivilöi ja glaseraa vartaita grillauksen aikana.

1 kommentti