


Pastapäivä
Teresa Välimäen sitruunapasta hurmaa – niin helppoa ja herkullista!
30 min
Sitruunapasta on täydellinen yhdistelmä kirpeyttä ja kermaisuutta, mikä tekee pastasta erityisen maistuvaa.
Reseptin ainekset
4 annosta
300 g
spagettia
3 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
voita
3
valkosipulinkynttä viipaloituna
1
sitruunan raastettu kuori
½
sitruunan mehu
1 dl
kuivaa valkoviiniä
ripaus
suolaa
ripaus
mustapippuria
½ prk (125 g)
mascarpone-tuorejuustoa
50 g
paahdettuja hasselpähkinöitä rouhittuna
parmesaaniraastetta
Teresa Välimäen sitruunapasta – ohje:
- Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi.
- Kuumenna oliiviöljy ja voi laakeassa korkeareunaisessa paistinpannussa. Lisää valkosipulinkynnet ja anna niiden pehmentyä keskilämmöllä. Lisää sitruunankuoriraaste ja sitruunanmehu sekä valkoviini.
- Kiehauta ja mausta suolalla sekä musta¬pippurilla. Sekoita nopeasti joukkoon mascarpone. Kaada kuuma valutettu pasta pannulle ja kääntele maut hyvin sekaisin.
- Jaa ruoka lautasille, ripottele pinnalle hasselpähkinärouhetta ja parmesaania.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat