Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Uunimakkara à la Teemu Laurell – huippukokin arkiruokabravuuri nostaa retroruoan aivan uudelle tasolle

30 min

Teemu Laurell valmistaa uunimakkaran purjo-sinappitäytteellä. Herkullinen täyte sopii mainiosti uunimakkaran päälle tuomaan uutta twistiä perinteiselle ruoalle. ”Tätä on valmistettu useita kertoja ravintolani keittiössä henkilökunnan ruoaksi, ja se kerää aina kehuja”, Laurell kertoo.

28.10.2020
Reseptin ainekset
4 annosta
580 g
lenkkimakkaraa (esim. HK Sininen)
½
purjoa
150 g
ranskankermaa
2 tl
dijonsinappia
⅓ tl
mustapippuria

Teemun uunimakkara purjo-sinappitäytteellä – ohje:

  1. Poista makkaroista kuoret. Viillota makkarat kevyesti ja nosta ne uunivuokaan tai -pellille.
  2. Halkaise purjo pituussuunnassa ja pese hyvin. Leikkaa purjon valkoisesta osasta ohutta puolikuuta ja säästä vihreä osa koristeluun.
  3. Sekoita purjo, ranskankerma, dijonsinappi ja mustapippuri. Levitä täyte uunimakkaroiden päälle.
  4. Paista makkaroita 180 asteessa uunin keskitasolla noin 20 minuuttia, kunnes ne saavat kauniin värin. Viimeistele vihreillä purjosuikaleilla. Tarjoa perunamuusin kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt