Maku

Täytetyt paprikat jauheliha-kasvistäytteellä – arjen helppojen klassikkoruokien ykkönen

1 h
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
40 min
Täytetyt paprikat piilottavat sisälleen kesäkurpitsaa, jauhelihaa, sipulia, fetaa sekä reilusti juustoa. Herkullisen mehevät täytetyt paprikat valmistuvat yllättävän helposti ja maistuvat kaikille.
3.9
0
Julkaistu: 2.9.2017


Reseptin ainekset (10 kappaletta)

Täytetyt paprikat

  • 5paprikaa
  • 400 gsika-nauta jauhelihaa
  • 1kesäkurpitsa
  • 1sipuli
  • 2valkosipulikynttä
  • 100 gfetajuustoa
  • 100 gviherpippuri Koskenlaskija-juustoa
  • 150 gvalkosipulitomaattimurskaa
  • 1,5 tlsuolaa
  • 0,5 tlmustapippuria
  • 5 dljuustoraastetta (osa parmesaania)
Tulosta

Täytetyt paprikat valmistuvat näin:

  1. Silppua sipulit, pilko kesäkurpitsa kuutioiksi.
  2. Kuullota sipulit pannulla ja lisää kesäkurpitsa, anna pehmetä rauhassa.
  3. Paista toisella pannulla jauheliha kypsäksi, lisää sipulit ja kesäkurpitsa, tomaattimurska, mausteet, fetajuusto sekä Koskenlaskija. Sekoita niin kauan, että Koskenlaskija sulaa.
  4. Puolita paprikat ja poista siemenkota. Laita kastiketta paprikoiden puolikkaisiin.
  5. Raasta juusto ja ripottele paprikoiden päälle, paista uunissa 180 asteessa kypsäksi noin puolisen tuntia.
MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
Uusia ideoita kokkailuun! Tilaa inspiroivat ruokakirjat Meillä kotona -kaupoista
SISÄLTÖ JATKUU
Kommentoi »