Täytetyt paprikat jauheliha-kasvistäytteellä

1 h
5
0

Täytetyt paprikat jauheliha-kasvistäytteellä

Herkullisen mehevät täytetyt paprikat piilottavat sisälleen kesäkurpitsaa, jauhelihaa, sipulia, fetaa sekä reilusti juustoa.
Teksti Tyrniä ja tyrskyjä
Kuvat Tyrniä ja tyrskyjä
Tulosta
Mainos

Ainekset (10 kpl)

  • 5 kplpaprikoita
  • 400 gsika-nauta jauhelihaa
  • 1 kplkesäkurpitsaa
  • 1 kplsipulia
  • 2 kplvalkosipulikynsiä
  • 100 gfetajuustoa (aurinkokuivattu tomaatti)
  • 100 gviherpippuri koskenlaskijajuustoa
  • 150 gvalkosipulitomaattimurskaa
  • 1,5 tlsuolaa
  • 0,5 tlmustaapippuria
  • 5 dljuustoraastetta (osa parmesaania)

Tee näin

1 h
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN40 min

Silppua sipulit, pilko kesäkurpitsa kuutioiksi. Kuullota sipulit pannulla ja lisää kesäkurpitsa, anna pehmetä rauhassa. Paista toisella pannulla jauheliha kypsäksi, lisää sipulit ja kesäkurpitsa, tomaattimurska, mausteet, fetajuusto sekä koskenlaskja, sekoita niin kauan että koskenlaskija sulaa. Puolita paprikat ja poista siemenkota. Laita kastiketta paprikoiden puolikkaisiin. Raasta juusto ja ripottele paprikoiden päälle, paista uunissa 180 asteessa kypsäksi noin puolisen tuntia. 

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä