Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Täytetyt paprikat jauheliha-kasvistäytteellä – arjen helppojen klassikkoruokien ykkönen

1 h 0 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 40 min

Täytetyt paprikat piilottavat sisälleen kesäkurpitsaa, jauhelihaa, sipulia, fetaa sekä reilusti juustoa. Herkullisen mehevät täytetyt paprikat valmistuvat yllättävän helposti ja maistuvat kaikille.

Reseptin ainekset
10 kappaletta
Täytetyt paprikat
5
paprikaa
400 g
sika-nauta jauhelihaa
1
kesäkurpitsa
1
sipuli
2
valkosipulikynttä
100 g
fetajuustoa
100 g
viherpippuri Koskenlaskija-juustoa
150 g
valkosipulitomaattimurskaa
1,5 tl
suolaa
0,5 tl
mustapippuria
5 dl
juustoraastetta (osa parmesaania)

Täytetyt paprikat valmistuvat näin:

  1. Silppua sipulit, pilko kesäkurpitsa kuutioiksi.
  2. Kuullota sipulit pannulla ja lisää kesäkurpitsa, anna pehmetä rauhassa.
  3. Paista toisella pannulla jauheliha kypsäksi, lisää sipulit ja kesäkurpitsa, tomaattimurska, mausteet, fetajuusto sekä Koskenlaskija. Sekoita niin kauan, että Koskenlaskija sulaa.
  4. Puolita paprikat ja poista siemenkota. Laita kastiketta paprikoiden puolikkaisiin.
  5. Raasta juusto ja ripottele paprikoiden päälle, paista uunissa 180 asteessa kypsäksi noin puolisen tuntia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt