Maku

Täytetyt paprikat jauheliha-kasvistäytteellä – arjen helppojen klassikkoruokien ykkönen

1 h
3.79
0

Täytetyt paprikat piilottavat sisälleen kesäkurpitsaa, jauhelihaa, sipulia, fetaa sekä reilusti juustoa. Herkullisen mehevät täytetyt paprikat valmistuvat yllättävän helposti ja maistuvat kaikille.
Tulosta
Kuvat Tyrniä ja tyrskyjä

Ainekset (10 kappaletta)

Täytetyt paprikat jauheliha-kasvistäytteellä

  • 5paprikaa
  • 400 gsika-nauta jauhelihaa
  • 1kesäkurpitsa
  • 1sipuli
  • 2valkosipulikynttä
  • 100 gfetajuustoa
  • 100 gviherpippuri Koskenlaskija-juustoa
  • 150 gvalkosipulitomaattimurskaa
  • 1,5 tlsuolaa
  • 0,5 tlmustapippuria
  • 5 dljuustoraastetta (osa parmesaania)

Tee näin

1 h
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN40 min

Jauheliha-kasvistäytteiset täytetyt paprikat valmistuvat näin:

  1. Silppua sipulit, pilko kesäkurpitsa kuutioiksi.
  2. Kuullota sipulit pannulla ja lisää kesäkurpitsa, anna pehmetä rauhassa.
  3. Paista toisella pannulla jauheliha kypsäksi, lisää sipulit ja kesäkurpitsa, tomaattimurska, mausteet, fetajuusto sekä Koskenlaskija. Sekoita niin kauan, että Koskenlaskija sulaa.
  4. Puolita paprikat ja poista siemenkota. Laita kastiketta paprikoiden puolikkaisiin.
  5. Raasta juusto ja ripottele paprikoiden päälle, paista uunissa 180 asteessa kypsäksi noin puolisen tuntia.
MITÄ PIDIT?
3.79