


Täytetyt munakoisot
45 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 15 min
Reseptin ainekset
6 annosta
3 kpl
munakoisoa
2 rkl
rypsiöljyä
Täyte
1 1/2 dl
kvinoaa
3 dl
vettä
1 kpl
punasipulia
3 kpl
valkosipulinkynttä
2 rkl
rypsiöljyä
380 g
kikherneitä (säilyke) (valutettuna)
1 rkl
valkoviinietikkaa
1/4 tl
mustapippuria
2 dl
tuoretta korianteria
100 g
fetajuustoa (rasvaa 25 %)
Täytetyt munakoisot – ohje:
- Huuhtele munakoisot ja halkaise ne pituussuunnassa kahtia. Kuumenna öljy paistinpannulla, ja pehmennä munakoisoja muutaman minuutin ajan leikkauspinta alaspäin, kunnes sisus on pehmentynyt. Koverra lusikalla munakoisoista veneitä. Jätä sisusta hieman kuoriin, jotta ne pysyvät koossa. Leikkaa sisus pieniksi kuutioiksi.
- Keitä täytteen kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota sipulit öljyssä paistinpannulla. Lisää munakoisokuutiot ja jatka paistamista muutama minuutti.
- Lisää kvinoa ja kikherneet. Mausta täyte viinietikalla ja pippurilla.
- Hienonna korianteri ja paloittele fetajuusto. Yhdistä kaikki täytteen ainekset. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa.
- Täytä munakoisoveneet. Kuumenna uunissa 200 asteessa noin 15 minuutin ajan.
- Tarjoa täytetyt munakoisot lämpiminä salaatin kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat