Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Täytettyä kevätkananpoikaa & parsaa

Hentoinen mutta maukas kevätkananpoika täytetään kanalla, vaalealla parsalla ja mascarponella. Koko komeus tarjoillaan parsan ja halloumin kera.

22.5.2016
Reseptin ainekset
4 annosta
2 kpl
kevätkananpoikaa
4 kpl
valkoista parsaa
4 rkl
mascarponejuustoa
2 tl
rakuunaa
1 kpl
sitruunankuori raastettuna
2 tl
suolaa (tasaista, ei kukkurallista. 1 tl per kana)
1 tl
mustapippuria myllystä
150 g
halloumijuustoa
4 kpl
tomaattia
2 kpl
punasipulia
½ kpl
sitruunanmehu puristettuna
4 rkl
oliiviöljyä
1 tl
suolaa ja mustapippuria myllystä (½ tl molempia)

Sulata kevätkananpojat vuorokausi ennen kokkaamista. Ota kanat huoneenlämpöön tunti ennen kokkaamista.

Leikkaa kevätkana luuttomaksi rikkomatta nahkaa ja mausta suolalla ja pippurilla (Youtubesta löytyy videoita joissa luuttomaksi vetäminen opetetaan yksinkertaisesti).

Kuori vaaleat parsat ja keitä suolatussa vedessä napakoiksi.

Yhdistä leikkaamisesta jääneet kanapalat, sitruunankuori, mascarpone, parsa, rakuuna ja suola ja jaa täyte molemmille kevätkanoille.

Rullaa kanat pötköiksi ja sido paistilangalla.

Paista kevätkanoja 120 asteessa 45 min.

Nosta sitten lämpö 225 asteeseen ja paista vielä 15 min.

Anna kanojen vetäytyä foliossa 10 min ennen leikkaamista.

Leikkaa paloiksi ja tarjoa grillattun parsan ja halloumisalsan kera.

Halloumisalsa

Leikkaa halloumit kuutioiksi ja paista ne pannulla tilkassa öljyä.

Leikkaa tomaatit ja sipulit pieniksi.

Yhdistä halloumit, tomaatti, sipuli, sitruunamehu ja oliiviöljy.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt