Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Täytetty myskikurpitsa

1 h 0 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 50 min

Oletko jo testannut quorn-rouhetta? Täytä sillä ihanat myskikurpitsat ja saat mehevän kasvisaterian!

4.2.2016
Reseptin ainekset
4 annosta
1 kpl
kurpitsaa (600 g - 800 g myskikurpitsa)
2 rkl
ruokaöljyä
Täyte
2 rkl
ruokaöljyä
1 kpl
sipulia
1/2 kpl
tuoretta chiliä (punaista)
300 g
quorn-sieniproteiinia (1 pss rouhetta, pakaste)
2 dl
myskikurpitsan sisusta (silputtuna)
1 dl
manteleita (rouhittuna)
1 tl
suolaa
1 tl
currya
1 dl
persiljaa (silputtuna)
Päälle
75 g
juustoa (rasvaa 25-35 %) (1 1/2 dl voimakasta juustoa raastettuna, esim. emmentaalia)

Täytetty myskikurpitsa – ohje:

Huuhtele ja halkaise myskikurpitsa pituussuunnassa. Poista siemenet lusikalla. Koverra myskikurpitsan sisusta varovasti veitsellä täytettä varten (noin 2 dl silputtuna).

Nosta kurpitsanpuolikkaat leivinpaperin päälle uunipellille. Pirskottele päälle öljyä. Esikypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla 30 minuuttia.

Valmista sillä aikaa täyte. Kuori ja silppua sipuli. Halkaise chili ja poista siitä siemenet. Silppua chili. Kuullota sipuli- ja chilisilppu öljyssä. Lisää kurpitsasilppu ja jäinen quorn-rouhe. Kuullota hetki. Lisää rouhitut mantelit, suola ja curry. Hauduta keskilämmöllä kannen alla noin 15 minuuttia tai kunnes kurpitsa pehmenee.

Jaa täyte kurpitsojen syvennyksiin. Jatka kypsentämistä 200-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia.

Tarjoa täytetyt myskikurpitsat lämpiminä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt