


Täytetty myskikurpitsa
Oletko jo testannut quorn-rouhetta? Täytä sillä ihanat myskikurpitsat ja saat mehevän kasvisaterian!
Täytetty myskikurpitsa – ohje:
Huuhtele ja halkaise myskikurpitsa pituussuunnassa. Poista siemenet lusikalla. Koverra myskikurpitsan sisusta varovasti veitsellä täytettä varten (noin 2 dl silputtuna).
Nosta kurpitsanpuolikkaat leivinpaperin päälle uunipellille. Pirskottele päälle öljyä. Esikypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla 30 minuuttia.
Valmista sillä aikaa täyte. Kuori ja silppua sipuli. Halkaise chili ja poista siitä siemenet. Silppua chili. Kuullota sipuli- ja chilisilppu öljyssä. Lisää kurpitsasilppu ja jäinen quorn-rouhe. Kuullota hetki. Lisää rouhitut mantelit, suola ja curry. Hauduta keskilämmöllä kannen alla noin 15 minuuttia tai kunnes kurpitsa pehmenee.
Jaa täyte kurpitsojen syvennyksiin. Jatka kypsentämistä 200-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia.
Tarjoa täytetyt myskikurpitsat lämpiminä.