Maku

Täytetty kalkkunarulla – mehevä vaihtoehto joulupöytään

2 h 30 min
GL
MU
5
0

Kalkkunan rintafileestä tehdään rulla, joka täytetään taateleilla, sinihomejuustolla ja pekonilla. Tämä herkku maistuu myös punaista lihaa välttäville. Paista kalkkuna juuri ja juuri kypsäksi, varo kuivumista.
Tulosta
Teksti Kati Pohja
Kuvat Riikka Kantinkoski

Ainekset (8 annosta)

  • 1 1/2 kgkalkkunan rintafileetä
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria

Täyte

  • 1/2 pktpekonia (à 170 g)
  • 10tuoretta, kivetöntä taatelia
  • 1/2 dlsinihomejuustoa muruina
  • 1 dltuoreen timjamin lehtiä

Lisäksi

  • paistinnarua

Tee näin

2 h 30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN2 h
MITÄ PIDIT?
5