Täyteläinen kantarellikastike kalalle – valmista vain vartissa!
15 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
Täyteläinen kantarellikastike on täydellinen kaveri kalalle. Ja mikä parasta: tämä herkku on lautasilla vain 15 minuutissa! Nappaa talteen uusi luottoreseptisi.
KA
4.5
Kuvat
Julkaistu 2.6.2016

Täyteläinen kantarellikastike kalalle – valmista vain vartissa!
Reseptin ainekset (4 annosta)
Kantarellikastike kalalle
- 3 dlkantarelleja (tuoreita tai pakastettuja)
- 1 dlpurjoa (hienonnettuna)
- 1sipuli
- 1 rklvoita tai margariinia
- 3 dllihalientä
- 2 dlkermaa
- 1 dlsmetanaa
- 1 tlsuolaa
- ¼ tlsuolaa
- (1 rkl vaaleaa suurustetta, esim. Maizena)
Täyteläinen kantarellikastike kalalle valmistuu näin:
- Puhdista sienet ja paloittele ne tarvittaessa. Pese purjo ja kuori sipuli. Hienonna molemmat.
- Kuullota kantarellit ja sipulit voissa kasarissa.
- Lisää lihaliemi, kerma ja smetana. Kiehauta ja anna kiehua hetki. Mausta suolalla ja pippurilla. Jos haluat, voit hiukan suurustaa kastiketta vaalealla suurusteella pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoile.
Vinkki!
Kantarellikastike maistuu sellaisenaan uusien perunoiden tai kalan kanssa.

Kantarellikastike – klassikkoresepti, joka ihastuttaa vuodesta toiseen
Maku

Kantarellicouscous – sieniherkku, joka hurmaa sinutkin maullaan ja helppoudellaan
Kotivinkki

Kantarellisosekeitto – taivaallisen samettinen ja kuohkea syysherkku
Kotivinkki

Lempeäksi paistettu sikurisalaatti ja rapsakka kantarellimuru – täydelliset yhdessä!
Maku

Kookos-kantarellikeitto – tuulahdus tropiikkia tekee sienikeitosta ihan uuden!
Maku

Kantarellipiiraat – lempeissä annospiiraissa maistuvat fenkoli, sienet ja juusto
Maku

Kantarellipizza – kahdella juustolla aateloitu pizza, johon jäät taatusti koukkuun!
Maku

Kantarelli-pekonipasta
Maku

Kantarelli-munakoisovuoka
Maku