


Tattariohukaiset
50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min
Tattariohukaiset ovat nopeampi vaihtoehto blineille. Letut tarjotaan blinien tapaan smetanan, mädin ja tillin kanssa. Herkkua!
Reseptin ainekset
8 kpl
2
munaa
4 dl
piimää
1 dl
tattarijauhoja (Myllyn Paras)
1 dl
ohrajauhoja (Myllyn Paras)
¾ tl
suolaa
2 rkl
voita (sulatettuna)
Paistamiseen
2 rkl
voita
Täyte
1 ½ dl
smetanaa
150 g
mätiä (siianmätiä)
1
punasipuli (hienonnettuna)
2 rkl
tuoretta tilliä
Tattariohukaiset – ohje:
- Vatkaa munien joukkoon piimä, jauhot, suola ja voisula. Anna taikinan turvota ½ tuntia.
- Kaada taikinaa ohuelti kuumalle pannulle (Ø 20 cm), jossa on hiven rasvaa. Paista molemmin puolin kauniin ruskeiksi.
- Tarjoa tattariohukaiset laskostettuina smetanan, mädin, sipulin ja tillin kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat