Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tattariohukaiset

50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min

Tattariohukaiset ovat nopeampi vaihtoehto blineille. Letut tarjotaan blinien tapaan smetanan, mädin ja tillin kanssa. Herkkua!

Reseptin ainekset
8 kpl
2
munaa
4 dl
piimää
1 dl
tattarijauhoja (Myllyn Paras)
1 dl
ohrajauhoja (Myllyn Paras)
¾ tl
suolaa
2 rkl
voita (sulatettuna)
Paistamiseen
2 rkl
voita
Täyte
1 ½ dl
smetanaa
150 g
mätiä (siianmätiä)
1
punasipuli (hienonnettuna)
2 rkl
tuoretta tilliä

Tattariohukaiset – ohje:

  1. Vatkaa munien joukkoon piimä, jauhot, suola ja voisula. Anna taikinan turvota ½ tuntia.
  2. Kaada taikinaa ohuelti kuumalle pannulle (Ø 20 cm), jossa on hiven rasvaa. Paista molemmin puolin kauniin ruskeiksi.
  3. Tarjoa tattariohukaiset laskostettuina smetanan, mädin, sipulin ja tillin kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt