Maku

Tattariohukaiset

50 min
4.1
0

Tattariohukaiset ovat nopeampi vaihtoehto blineille. Letut tarjotaan blinien tapaan smetanan, mädin ja tillin kanssa. Herkkua!
Tulosta
Teksti Arja Savela/Myllyn Paras Oy
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (8 kpl)

  • 2 kplmunaa
  • 4 dlpiimää
  • 1 dltattarijauhoja (Myllyn Paras)
  • 1 dlohrajauhoja (Myllyn Paras)
  • 3/4 tlsuolaa
  • 2 rklvoita (sulatettuna)

Paistamiseen

  • 2 rklvoita

Täyte

  • 1 1/2 dlsmetanaa
  • 150 gmätiä (siianmätiä)
  • 1 kplpunasipulia (hienonnettuna)
  • 2 rkltuoretta tilliä

Tee näin

50 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN30 min

Vatkaa munien joukkoon piimä, jauhot, suola ja voisula. Anna taikinan turvota 1/2 tuntia.

Kaada taikinaa ohuelti kuumalle pannulle (Ø 20 cm), jossa on hiven rasvaa. Paista molemmin puolin kauniin ruskeiksi.

Tarjoa ohukaiset laskostettuina smetanan, mädin, sipulin ja tillin kanssa.

MITÄ PIDIT?
4.1