Tattariohukaiset
50 min
{
Aktiivinen
20 minPassiivinen
30 minTattariohukaiset ovat nopeampi vaihtoehto blineille. Letut tarjotaan blinien tapaan smetanan, mädin ja tillin kanssa. Herkkua!
4.1
Kuvat
Julkaistu 23.5.2013

Tattariohukaiset
Reseptin ainekset (8 kpl)
- 2 kplmunaa
- 4 dlpiimää
- 1 dltattarijauhoja (Myllyn Paras)
- 1 dlohrajauhoja (Myllyn Paras)
- 3/4 tlsuolaa
- 2 rklvoita (sulatettuna)
Paistamiseen
- 2 rklvoita
Täyte
- 1 1/2 dlsmetanaa
- 150 gmätiä (siianmätiä)
- 1 kplpunasipulia (hienonnettuna)
- 2 rkltuoretta tilliä
Vatkaa munien joukkoon piimä, jauhot, suola ja voisula. Anna taikinan turvota 1/2 tuntia.
Kaada taikinaa ohuelti kuumalle pannulle (Ø 20 cm), jossa on hiven rasvaa. Paista molemmin puolin kauniin ruskeiksi.
Tarjoa ohukaiset laskostettuina smetanan, mädin, sipulin ja tillin kanssa.