Maku

Tattariohukaiset

50 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
30 min
Tattariohukaiset ovat nopeampi vaihtoehto blineille. Letut tarjotaan blinien tapaan smetanan, mädin ja tillin kanssa. Herkkua!
4.1
0
Julkaistu 23.5.2013


Reseptin ainekset (8 kpl)

  • 2 kplmunaa
  • 4 dlpiimää
  • 1 dltattarijauhoja (Myllyn Paras)
  • 1 dlohrajauhoja (Myllyn Paras)
  • 3/4 tlsuolaa
  • 2 rklvoita (sulatettuna)

Paistamiseen

  • 2 rklvoita

Täyte

  • 1 1/2 dlsmetanaa
  • 150 gmätiä (siianmätiä)
  • 1 kplpunasipulia (hienonnettuna)
  • 2 rkltuoretta tilliä
Tulosta

Vatkaa munien joukkoon piimä, jauhot, suola ja voisula. Anna taikinan turvota 1/2 tuntia.

Kaada taikinaa ohuelti kuumalle pannulle (Ø 20 cm), jossa on hiven rasvaa. Paista molemmin puolin kauniin ruskeiksi.

Tarjoa ohukaiset laskostettuina smetanan, mädin, sipulin ja tillin kanssa.

Kommentoi »