Maku

Tattariohukaiset

50 min
4.1
0

Tattariohukaiset

Tattariohukaiset ovat nopeampi vaihtoehto blineille. Letut tarjotaan blinien tapaan smetanan, mädin ja tillin kanssa. Herkkua!
Teksti Arja Savela/Myllyn Paras Oy
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (8 kpl)

  • 2 kplmunaa
  • 4 dlpiimää
  • 1 dltattarijauhoja (Myllyn Paras)
  • 1 dlohrajauhoja (Myllyn Paras)
  • 3/4 tlsuolaa
  • 2 rklvoita (sulatettuna)

Paistamiseen

  • 2 rklvoita

Täyte

  • 1 1/2 dlsmetanaa
  • 150 gmätiä (siianmätiä)
  • 1 kplpunasipulia (hienonnettuna)
  • 2 rkltuoretta tilliä

Tee näin

50 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN30 min

Vatkaa munien joukkoon piimä, jauhot, suola ja voisula. Anna taikinan turvota 1/2 tuntia.

Kaada taikinaa ohuelti kuumalle pannulle (Ø 20 cm), jossa on hiven rasvaa. Paista molemmin puolin kauniin ruskeiksi.

Tarjoa ohukaiset laskostettuina smetanan, mädin, sipulin ja tillin kanssa.

MITÄ PIDIT?
4.1
Katso myös nämä