Tandoorikanawrap

3 h 10 min
4.5
0

Tandoorikanawrap

MU
0
4.5
Teksti Minna Talka
Kuvat Minna Talka
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 1 rklrypsiöljyä
  • 1 rklsitruunamehua
  • 1 dlmaustamatonta jogurttia (rasvaa 2,5 %)
  • 140 gtandooritahnaa (esim. Rajah)
  • 500 gmaustamattomia broilerinfileitä
  • 1 kplkurkkua
  • 1 kplporkkanaa
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 2 dlmaustamatonta jogurttia (rasvaa 2,5 %)
  • 4 kplvehnätortillaa
  • 1 dltuoretta minttua

Tee näin

3 h 10 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN2 h 50 min

Sekoita öljy, sitruunamehu ja jogurtti tandooritahnaan. Kaada seos kulhoon tai muovipussiin kananpalojen päälle. Pyörittele paloja niin, että marinadi levittyy tasaisesti joka puolelle. Siirrä jääkaappiin marinoitumaan ainakin 2 tunniksi.

Kumoa broilerit voideltuun uunivuokaan ja kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia.

Vuole kurkusta ja porkkanasta juustohöylällä pitkiä viipaleita.

Kuori ja murskaa valkosipuli, sekoita jogurttiin.

Leikkaa broileri viipaleiksi.

Pinoa leipien päälle tandooribroileria, kurkkua, porkkanaa, minttua ja jogurttikastiketta. Kääri leivät rulliksi.
Tarjoa tandoorikanawrap lounasleipänä.

MITÄ PIDIT?
4.5
Katso myös nämä