Maku

Tagliatellea ja kylmäsavulohikastike

15 min
4.3
0

Tagliatellea ja kylmäsavulohikastike

MU
0
4.3
Teksti Kristiina Välikangas
Kuvat Veikko Kallio
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 2 kplsalottisipulia
  • 200 gkylmäsavustettua kirjolohta
  • 100 gaurinkokuivattua tomaattia
  • 1/2 rkloliiviöljyä
  • 2 dlkuohukermaa
  • 1/2 tlvalkopippuria
  • 350 gtagliatellea

Koristeluun

  • 1 dllehtipersiljaa

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Kuori ja silppua salottisipulit. Suikaloi lohi ja tomaatit. Lämmitä öljy kasarissa ja kuullota sipuli. Lisää tomaatti- ja lohisuikaleet.

Kaada joukkoon kerma ja mausta kastike pippurilla. Anna kiehahtaa ja nosta kasari pois liedeltä.

Keitä tagliatelle muuten pakkauksen ohjeen mukaan, mutta vähennä keittoajasta minuutti. Valuta pasta ja ota hiukan keitinvettä talteen.

Lisää pasta ja kaksi ruokalusikallista suolalla maustettua keitinvettä kastikkeen joukkoon, hauduta minuutin ajan.

Koristele tagliatelle ja kylmäsavulohikastike -annokset lehtipersiljalla.

MITÄ PIDIT?
4.3
Katso myös nämä