


Tagliatellea ja kylmäsavulohikastike
15 min
Reseptin ainekset
4 annosta
2 kpl
salottisipulia
200 g
kylmäsavustettua kirjolohta
100 g
aurinkokuivattua tomaattia
1/2 rkl
oliiviöljyä
2 dl
kuohukermaa
1/2 tl
valkopippuria
350 g
tagliatellea
Koristeluun
1 dl
lehtipersiljaa
Kuori ja silppua salottisipulit. Suikaloi lohi ja tomaatit. Lämmitä öljy kasarissa ja kuullota sipuli. Lisää tomaatti- ja lohisuikaleet.
Kaada joukkoon kerma ja mausta kastike pippurilla. Anna kiehahtaa ja nosta kasari pois liedeltä.
Keitä tagliatelle muuten pakkauksen ohjeen mukaan, mutta vähennä keittoajasta minuutti. Valuta pasta ja ota hiukan keitinvettä talteen.
Lisää pasta ja kaksi ruokalusikallista suolalla maustettua keitinvettä kastikkeen joukkoon, hauduta minuutin ajan.
Koristele tagliatelle ja kylmäsavulohikastike -annokset lehtipersiljalla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat