Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tacopannu nurinkurin! Tirisevä texmex-herkku kuorrutetaan koukuttavan rapeaksi tortillalastuilla ja juustolla

40 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 10 min

On aika laittaa pannu kuumaksi ja herkutella tacopannulla! Tässä reseptissä riisillä rikastettu broileri-kasvistäyte päällystetään tortillalastuilla ja juustoilla ja gratinoidaan lopuksi uunissa.

15.9.2021
Reseptin ainekset
4−6 annosta
1
sipuli
2
valkosipulikynttä
1
punainen paprika
2 rkl
oliiviöljyä
1 pkt (400 g)
broilerinjauhelihaa
1 ps (200 g)
maissia (pakaste)
2 tl
savupaprikajauhetta
1 tl
juustokuminaa
1 tl
suolaa
2 prk (à 230 g)
tacokastiketta (medium)
5 dl
vettä
1½ dl
pitkäjyväistä riisiä
4
vehnätortillaa
100 g
cheddarjuustoa
½ rku
korianteria

Tacopannu valmistuu näin:

  1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Halkaise paprika, poista kanta ja siemenet. Kuutioi paprika.
  2. Kuumenna öljy valurautapannussa tai kattilassa. Lisää kasvikset ja kuullota hetki. Lisää jauheliha ja ruskista.
  3. Lisää maissit, mausteet, tacokastikkeet, vesi ja riisi. Sekoita tasaiseksi ja hauduta noin 15 minuuttia, kunnes riisi on lähes kypsää.
  4. Leikkaa vehnätortillat sektorittain kolmioiksi, 8−10 osaan. Raasta juusto. Hienonna korianteri.
  5. Lisää korianteri jauheliha-riisiseokseen. Anna seoksen olla valurautapannussa tai jaa se annoskokoisiin pannuihin. Jos valmistit seoksen kattilassa, kaada se uunivuokaan. Ripottele päälle ensin puolet juustoraasteesta, levitä sitten tortillakolmiot ja loput juustoraasteesta.
  6. Siirrä 225-asteiseen uuniin ja paahda 5−10 minuuttia kunnes juusto sulaa ja tortillat rapeutuvat.
  7. Tarjoa tacopannu sellaisenaan tai maustamattoman jogurtin tai ranskankerman kanssa.

Vinkki!

Saat pannusta gluteenittoman, kun käytät vehnätortillojen sijaan maissitortilloja.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt