


Syreenisokeri
5 min
Helppo syreenisokeri sopii maustamaan juomia, jälkiruokia ja leivonnaisia. Testaa syreenisokeria esimerkiksi pannacottaan. Voit halutessasi siivilöidä maustuneesta sokerista kukat pois.
Reseptin ainekset
1 annosta
2 dl
syreenin kukkia
2 dl
sokeria
Riivi kukat oksista. Jos kukat tuntuvat kosteilta, anna niiden kuivua talouspaperin päällä. Annostele purkkiin vuorotellen syreenejä ja sokeria.
Anna purkin olla ilman kantta, kunnes kukat ovat kuivuneet. Jos sokeriin tulee kosteuspaakkuja, ravistele purkkia päivittäin.
Sokeri on käyttökelpoista jo muutaman päivän päästä.
* Tee kukkasokeria myös ruusun ja laventelin kukista.
* Syreenisuolaa voit tehdä samaan tyyliin suolasta ja käyttää sitä sormisuolan tapaan.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat