


Kantarellitäytteiset jänisrullat
Kantarellitäytteinen jänis maistuu paahdettujen punajuurien ja tuoreen omenan kera.
Reseptin ainekset
4 annosta
8
jäniksen fileetä
8 tl
dijonsinappia
150 g
kantarelleja
1
sipuli
4
rosmariinin oksaa
8
punajuurta
2
omenaa
100 g
rucolaa
Lisäksi
suolaa ja pippuria maun mukaan
- Lämmitä uuni 175 asteeseen.
- Ota uunivuoka ja vuoraa pohja merisuolalla niin että pohja peittyy.
- Nosta kuorelliset punajuuret suolapedille ja paahda 60 min.
- Paista silputut kantarellit ja sipulit öljyssä.
- Tee jäniksen fileisiin viilto kylkeen, avaa filee ja taputtele hieman ohuemmaksi.
- Leivitä jokaiselle fileelle 1 tl sinappia, päälle kantarelli-sipulipaistosta, mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja rullaa fileet rullaksi.
- Sido rullat paistilangalla ja upota langan alle puolikas rosmariinin oksa.
- Paista rullia voi-öljyseoksessa (2 tl öljyä + 2 tl voita) pannulla noin 8 minuuttia. Anna vetäytyä 5 min.
- Pilko omenat ohuiksi siivuiksi.
- 10Tarjoa jänisrullat paahdettujen punajuurien, omenan, rucolan ja balsamicon kera.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat