Maku

Syksyistä jänistä

0
0

Syksyistä jänistä

Kantarellitäytteinen jänis maistuu paahdettujen punajuurien ja tuoreen omenan kera.
Teksti Onko Nälkä?
Kuvat Onko Nälkä?
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 8 kpljäniksen fileetä
  • 8 tldijon sinappia
  • 150 gkantarelleja
  • 1 kplsipuli
  • 4 kplrosmariini oksa
  • 8 kplpunajuurta
  • 2 kplomenaa
  • 100 grucolaa

Lisäksi

  • suolaa ja pippuria maun mukaan

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Lämmitä uuni 175 asteeseen

Ota uunivuoka ja vuoraa pohja merisuolalla, niin, että pohja peittyy

Nosta kuorelliset punajuuret suolapedille ja paahda 60min

Paista silputut kantarellit ja sipulit öljyssä

Tee jäniksen fileisiin viilto kylkeen, avaa filee ja taputtele hieman ohuemmaksi

Leivitä jokaiselle fileelle 1tl sinappia, päälle kantarelli-sipulipaistosta,mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja rullaa fileet rullaksi.

Sido rullat paistilangalla ja upota langan alle ½ oksa rosmariinia

Paista rullia voi-öljyseksessa(2tl öljyä+2tl voita) pannulla n.8minuuttia. Anna vetäytyä 5min

Pilko omenat ohuiksi siivuiksi

Tarjoa jänisrullat paahdettujen punajuurien, omenan, rucolan ja balsamicon kera

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä