Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kantarellitäytteiset jänisrullat

Kantarellitäytteinen jänis maistuu paahdettujen punajuurien ja tuoreen omenan kera.

25.10.2015
Reseptin ainekset
4 annosta
8
jäniksen fileetä
8 tl
dijonsinappia
150 g
kantarelleja
1
sipuli
4
rosmariinin oksaa
8
punajuurta
2
omenaa
100 g
rucolaa
Lisäksi
suolaa ja pippuria maun mukaan
  1. Lämmitä uuni 175 asteeseen.
  2. Ota uunivuoka ja vuoraa pohja merisuolalla niin että pohja peittyy.
  3. Nosta kuorelliset punajuuret suolapedille ja paahda 60 min.
  4. Paista silputut kantarellit ja sipulit öljyssä.
  5. Tee jäniksen fileisiin viilto kylkeen, avaa filee ja taputtele hieman ohuemmaksi.
  6. Leivitä jokaiselle fileelle 1 tl sinappia, päälle kantarelli-sipulipaistosta, mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja rullaa fileet rullaksi.
  7. Sido rullat paistilangalla ja upota langan alle puolikas rosmariinin oksa.
  8. Paista rullia voi-öljyseoksessa (2 tl öljyä + 2 tl voita) pannulla noin 8 minuuttia. Anna vetäytyä 5 min.
  9. Pilko omenat ohuiksi siivuiksi.
  10. 10
    Tarjoa jänisrullat paahdettujen punajuurien, omenan, rucolan ja balsamicon kera.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt