Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Sushikulho eli sushi bowl – sushin raikkaat maut ilman käärimistä!

35 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 15 min

Sushikulho on ihanan raikas lounas ja helppo ottaa mukaan. Kukapa viitsisi näperrellä sushia evääksi, kun samoista aineksista koottu salaatti on yhtä maukas!

31.10.2016
Reseptin ainekset
1 annosta
3/4 dl
puuroriisiä
2 tl
riisiviinietikkaa
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
sokeria
50 g
jääsalaattia (tai roomansalaattia)
50 g
graavilohta (tai kylmäsavulohta)
50 g
porkkanaa
50 g
retiisiä
50 g
kurkkua
50 g
paprikaa
1/2 tl
seesaminsiemeniä
1 tl
ruohosipulia
Kastike
1 rkl
rypsiöljyä
2 tl
soijakastiketta
1 tl
seesamiöljyä
1 tl
tuoretta inkivääriä (raastettuna)
1 tl
sitruunamehua
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
Lisäksi
wasabia

Valmista sushikulho näin:

Keitä riisi kypsäksi ja valuta hyvin. Yhdistä etikka, suola ja sokeri. Sekoita lämpimän riisin joukkoon. Jäähdytä huoneenlämpöiseksi.

Huuhdo, kuivaa ja revi salaatti kannelliseen kulhoon tai eväsrasiaan. Lisää päälle riisi ja lohiviipaleet. Huuhdo tai kuori ja paloittele kasvikset. Lado ne kalan päälle. 

Ripottele pinnalle siemeniä ja ruohosipulia. Sekoita kastikkeen ainekset pieneen rasiaan tai pulloon. Säilytä salaatti viileässä.

Lisää kastike ja wasabi sushisalaattiin vasta ruokailuvaiheessa. 

Voit käyttää mitä tahansa kaapistasi löytyvää riisiä ja valita kasvikset makusi mukaan.  

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt