Kolmen sipulin kombo
Suppilovahveropasta – tällä reseptillä kokkaat täydellisen kermaisen sienipastan
30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min
Suppilovahveropasta saa ekstramakua kelta- ja valkosipuleista. Annosten pinnalle ripoteltu paahdettu sipuli tuo täyteläiseen pastaan pienen kaivatun rapeuslisän. Tätä kokkaat toisenkin kerran!
Reseptin ainekset
4 annosta
Suppilovahveropasta
1 l (200 g)
suppilovahveroita
3
sipulia
3
valkosipulinkynttä
1 rkl
timjamia hienonnettuna
2 rkl
voita
2 dl
ruokakermaa
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
300 g
pastaa (esim. pappardelle)
75 g
parmesaanijuustoa
1 dl
paahdettua sipulia
Suppilovahveropasta – ohje:
- Puhdista ja hienonna sienet. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipuli. Hienonna timjami. Raasta parmesaani.
- Paista sieniä pannulla, kunnes niistä irronnut neste on haihtunut. Lisää pannulle voi ja sipulit. Paista 5 minuuttia, kunnes sipulit ja sienet ovat saaneet kauniin paahteisen värin. Lisää timjami, ruokakerma, suola ja pippuri. Lisää ¾ raastetusta parmesaanista. Anna hautua hetki.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta, mutta säästä reilu desi keitinvettä.
- Ohenna kastike keitinvedellä (noin 1 dl). Lisää valutettu pasta kastikkeen sekaan.
- Lisää pinnalle raastettua parmesaania. Viimeistele suppilovahveropasta paahdetulla sipulilla ja halutessasi tuoreella timjamilla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat