Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Suppilovahvero-poropizza

1 h 5 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 50 min

Syksyn parhaassa pizzassa maistuu suppilovahverot, poro ja kotimaiset omenat. Pohjalla runsaasti ranskankermaa ja emmentaljuustoa. Tästä ei pizza parane!

22.9.2017
Reseptin ainekset
8 palaa
taikina
2 dl
vettä
2 tl
kuivahiivaa
1 tl
suolaa
4-5 dl
vehnäjauhoja
1/2 dl
oliiviiöljyä
täytteet
1 l
suppilovahveroita
1 kpl
sipuli
1/4 tl
suolaa
1 rkl
oliiviöljyä
150 g
ranskankermaa
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
150 g
emmentalraastetta
1 kpl
omena, kotimainen, kuorittu (pieni)
100 g
kylmäsavuporoa

Valmista taikina lisäämällä kuivahiiva 42-asteiseen veteen. Lisää joukkoon suola, sokeri ja vehnäjauhot. Vaivaa hetki ja alusta taikina oliiviöljyllä. Anna kohota noin 30 minuuttia leivinliinalla peitettynä.

Paista suppilovahveroita paistinpannulla kunnes niistä on haitunut kaikki neste. Lisää oliiviöljy ja viipaloitu sipuli. Kuullota hetki kunnes sipuli on pehmeää. Mausta suolalla. 

Levitä taikina uunipellille leivinpaperin päälle. Mausta ranskankerma suolalla ja mustapippurilla. Levitä pohjan päälle.

Lisää pohjan päälle puolet juustoraasteesta. Lisää hienonnettu kylmäsavuporo ja viipaloitu omena. Lisää paistetut suppilovahverot ja lopuksi jäljelle jäänyt juustoraaste. 

Paista pizzaa 225-asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia kunnes pinta on kauniin värinen.

Kokeile omenan tilalla päärynää ja vaihda suppilovahverot kantarelleihin.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt