Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Superhelppo jäätelökakku kootaan näppärästi kulhoon – pehmeän unelmaherkun voi lusikoida vaikka suoraan tarjoiluastiasta

6 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 6 h 0 min

Kulhoon tehty jäätelökakku on kuin jättimäinen, keksipohjainen jäätelöannos. Valitse lisukkeiksi omia lempiherkkujasi. Sitten vain lusikat kouraan ja herkuttelemaan!

11.7.2019
Reseptin ainekset
6 annosta
Jäätelömassa
5 dl
vispikermaa
2 prk (á 400 g)
kondensoitua maitoa
½
(sitruunan mehu)
Lisäksi
100 g
tummia keksejä (esim. Domino)
1 dl
pähkinöitä
200 g
suklaata
1
sitruunan kuori
1 dl
suklaakastiketta

Superhelppo jäätelökakku valmistuu näin:

  1. Valmista ensin jäätelömassa. Kaada sitruunan mehu kerman joukkoon ja vaahdota kerma. Lisää kondensoitu maito ja sekoita.
  2. Murskaa keksit ja painele keksimurua kulhon pohjalle. Kaada jäätelömassa päälle ja nosta pakastimeen 4 tunniksi. Lisää esipakastamisen jälkeen jäätelömassan pinnalle keksimurua ja laita kulho takaisin pakastimeen pariksi tunniksi.
  3. Paahda pähkinöitä kuivalla pannulla. Murskaa paahdetut pähkinät. Sulata suklaa varovasti mikrossa ja levitä suklaa sulaa leivinpaperin päälle. Jäähdytä lastuiksi pakastimessa puoli tuntia. Raasta sitruunan kuori. Koristele jäätelöherkku pähkinöillä, suklaalastuilla, sitruunan kuorella ja suklaakastikkeella.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt