Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Suolassa kieritettyä entrecôtea

1 h 40 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 1 h 30 min
Reseptin ainekset
6 annosta
1000 g
naudanlihaa (entrecôte)
2 rkl
tuoretta rosmariinia

Kaada runsaasti karkeaa suolaa uunivuoan pohjalle. Kieritä lihapalaa suolassa, niin että sen kaikki pinnat peittyvät. Lisää vuokaan rosmariinioksat ja pane liha niiden päälle. Kypsytä lihaa 150 asteessa noin 1,5 tuntia. Jos käytät lämpömittaria, saat punertavaa lihaa, kun mittari näyttää 63 astetta. Läpikypsän lihan sisälämpötila on 70 astetta. Ota kypsä liha uunista ja pidä se lämpimänä folioon käärittynä. Tarjoa lihaa sienikastikkeen, keitettyjen kasvisten ja lohkoperunoiden kanssa. •Jos ison lihapalan peittää karkealla suolalla ja paistaa sen uunissa, siitä tulee maultaan suolainen, mutta vain paistin pinnasta. Tarjoa liha kokonaisena ja leikkaa näyttävästi pöydässä viipaleiksi.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt