Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Suloiset valkosuklaa-vadelmatuulihatut

1 h 20 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 55 min

Täytä tuulihatut ihanalla valkosuklaa-vadelma-jogurttitäytteellä juuri ennen tarjoamista.

11.4.2018
Reseptin ainekset
n. 25 kpl
75 g
voita
1 ½ dl
vettä
ripaus suolaa
1 ½ dl
vehnäjauhoja
3
kananmunaa
Täyte
2 dl
vadelmia ( pakaste)
100 g
valkosuklaata
1 dl
turkkilaista jogurttia
2 dl
vispikermaa
Lisäksi
50 g
valkosuklaata
(tilkka punaista väriainetta)

1. Kiehauta kattilassa voi ja vesi. Siirrä sivuun liedeltä. Sekoita joukkoon suola ja jauhot. Siirrä kattila takaisin liedelle ja kuumenna sekoittaen, kunnes taikina irtoaa kattilan reunoista ja muodostaa kiinteän pallon. Jäähdytä.

2. Lisää munat yksi kerrallaan sähkövatkaimella sekoittaen. Vatkaa vielä pari minuuttia munien lisäämisen jälkeen.

3. Ota kahdella teelusikalla taikinasta nokareita leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Paista 200-asteisessa uunissa 20–25 minuuttia. Älä avaa uunin luukkua paistamisen aikana. Anna tuulihattujen jäähtyä hetki ennen täyttämistä.

4. Valuta sulatetuista vadelmista ylimääräinen neste pois siivilässä. Sulata valkosuklaa mikrossa. Yhdistä kulhossa vadelmat, jogurtti ja valkosuklaa. Vatkaa kerma vaahdoksi ja nostele vaahto täytteeseen.

5. Halkaise tuulihatut veitsellä niin, että kansi jää kiinni toisesta reunastaan. Täytä. Sulata valkosuklaata, värjää se tilkalla elintarvikeväriä pinkiksi ja koristele. Anna suklaan kovettua hetki. Tarjoile valkosuklaa-vadelmatuulihatut herkkusuille.

Vinkki! Koska taikina on sokeriton, tuulihattujen sisään sopivat mainiosti myös erilaiset suolaiset täytteet, kuten lohitahna ja sienisalaatti.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt