Reseptin ainekset
6 annosta
100 g
maitosuklaata
100 g
valkosuklaata
1 rkl
voita
200 g
tuorejuustoa (rasvaa 15 %)
1 rkl
lakkalikööriä
1 rkl
jaloviinaa
2 1/2 dl
vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
Pilko maitosuklaa kulhoon ja valkoinen suklaa toiseen kulhoon. Lisää kumpaankin kulhoon nokare voita ja sulata suklaat mikrossa sulatusteholla tai vesihauteessa. Sekoittele välillä, että suklaa sulaa tasaisesti.
Jaa tuorejuusto tasan kulhoihin. Mausta maitosuklaaseos jaloviinalla ja valkosuklainen marjaliköörillä.
Vatkaa vaniljakastike vaahdoksi ja jaa se tasan kulhoihin. Sekoita kumpikin vaahto varovasti tasaiseksi.
Nosta lusikalla annoslaseihin tai -kulhoihin nokare kumpaakin suklaavaahtoa. Siirrä suklaavaahtomaljat peitettyinä jääkaappiin odottamaan tarjoiluhetkeä.
Koristele annokset tuoreilla marjoilla ja mokka-kauralastuilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat