


Spagettidonitsit – rullalle kiepautetut pastarinkulat tekevät arkisista ruokahetkistä hauskempia
40 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 20 min
Spagettidonitsit yhdistävät pastan ja kastikkeen yhdeksi hauskaksi pyöryläksi. Suolaiset herkkupalat sopivat hyvin myös sormisyötäväksi esimerkiksi lastenkutsuille.
Reseptin ainekset
20 kpl
Spagettidonitsit
300 g
spagettia
170 g
pekonia
2
munaa
2 dl
parmesaania raasteena
500 g
paseerattua tomaattia
¾ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
1 dl
basilikaa hienonnettuna
Vuokaan
2 rkl
rypsi- tai oliiviöljyä
Pinnalle
2 dl
parmesaaniraastetta
Spagettidonitsit – ohje:
- Keitä spagetti suolalla maustetussa vedessä lähes kypsäksi. Kaada vesi pois, huuhtele kylmällä vedellä ja valuta lävikössä.
- Paista pekonit rapeiksi uunissa tai pannulla. Leikkaa ne pieniksi paloiksi.
- Sekoita munat, parmesaaniraaste, paseerattu tomaatti ja mausteet kulhossa. Hienonna basilika. Yhdistä basilika, pekonit ja spagetti kastikkeeseen.
- Voitele donitsipelti ja täytä kolot spagettiseoksella. Ripottele pinnalle parmesaaniraastetta. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat