Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Spagettidonitsit – rullalle kiepautetut pastarinkulat tekevät arkisista ruokahetkistä hauskempia

40 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 20 min

Spagettidonitsit yhdistävät pastan ja kastikkeen yhdeksi hauskaksi pyöryläksi. Suolaiset herkkupalat sopivat hyvin myös sormisyötäväksi esimerkiksi lastenkutsuille.

26.2.2020
Reseptin ainekset
20 kpl
Spagettidonitsit
300 g
spagettia
170 g
pekonia
2
munaa
2 dl
parmesaania raasteena
500 g
paseerattua tomaattia
¾ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
1 dl
basilikaa hienonnettuna
Vuokaan
2 rkl
rypsi- tai oliiviöljyä
Pinnalle
2 dl
parmesaaniraastetta

Spagettidonitsit – ohje:

  1. Keitä spagetti suolalla maustetussa vedessä lähes kypsäksi. Kaada vesi pois, huuhtele kylmällä vedellä ja valuta lävikössä.
  2. Paista pekonit rapeiksi uunissa tai pannulla. Leikkaa ne pieniksi paloiksi.
  3. Sekoita munat, parmesaaniraaste, paseerattu tomaatti ja mausteet kulhossa. Hienonna basilika. Yhdistä basilika, pekonit ja spagetti kastikkeeseen.
  4. Voitele donitsipelti ja täytä kolot spagettiseoksella. Ripottele pinnalle parmesaaniraastetta. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt