Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Soijaa ja uunijuureksia appelsiinimarinadissa

45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min

Oletko jo kokeillut soijaproteiinipaloja ruoanlaitossa? Tyrkkää ne samalle pellille uunijuuresten kanssa ja valuttele päälle raikasta appelsiinimarinadia. Puoli tuntia ja: syömään!

12.1.2017
Reseptin ainekset
4 annosta
4
perunaa (300 g)
2
porkkanaa (300 g)
1
palsternakka (200 g)
1–2
punajuurta (200 g)
1
punasipuli
2 rkl
öljyä
1 tl
suolaa
½ tl
mustapippuria rouhittuna
280 g
Oumph-soijaproteiinipaloja, maku: timjamivalkosipuli (pakaste)
Appelsiinimarinadi
½
mieto punainen chili
1
valkosipulinkynsi
1 tl
appelsiinin raastettua kuorta (luomu)
2 rkl
appelsiinimehua
1 rkl
rypsiöljyä
½ rkl
juoksevaa hunajaa
1 tl
sinappia
½ dl
tuoretta timjamia hienonnettuna

1. Pese, kuori ja leikkaa perunat ja juurekset reiluiksi lohkoiksi tai suikaleiksi. Kuori ja lohko sipuli. Pyöräytä kasvikset öljyssä ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

2. Levitä kasvikset leivinpaperin päälle yhteen kerrokseen. Kypsennä uunissa 225 asteessa 20 minuuttia. Lisää sitten soijapalat pellille ja jatka paistamista 10 minuuttia.

3. Valmista marinadi. Hienonna chili ja valkosipulinkynsi. Raasta appelsiinista kuori ja purista mehu. Sekoita kaikki marinadin ainekset ja kaada seos kuumien uunijuuresten päälle. Viimeistele tuoreella timjamilla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt