Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Skottilainen viskikakku

24 h 40 min
{
Aktiivinen 40 min
Passiivinen 24 h 0 min
11.5.2010
Reseptin ainekset
25 annosta
200 g
tummaa suklaata
175 g
margariinia (rasvaa 60 %)
2 1/2 dl
sokeria
3 kpl
munaa
5 dl
vehnäjauhoja
2 tl
vanilliinisokeria
1 tl
leivinjauhetta
1/2 tl
ruokasoodaa
2 dl
kahvijuomaa
1 dl
viskiä

Sulata suklaa vesihauteessa. Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää munat yksitellen voimakkaasti vatkaten. Sekoita jauhot, vanilliinisokeri, leivinjauhe ja sooda keskenään. Lisää sulatettu suklaa rasvaseoksen joukkoon. Lisää kahvi ja jauhoseos vuorotellen taikinaan. Paista 175 asteeessa noin 55 minuuttia. Kumoa kakku hieman jäähtyneenä. Pese kakkuvuoka ja siirrä kakku takaisin vuokaan. Kostuta skottilainen kakku viskillä ja anna maustua 1–2 vuorokautta jääkaapissa. Skottilainen viskikakku säilyy mehevänä useita päiviä. •Lisää halutessasi kakkutaikinaan rusinoita ja kuorruta se tomusokeri-vesisekoituksella.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt