Julkaistu 20.11.2010

Sitruunaruoholla höystetty currykana (Cari ga xoa lan)
Reseptin ainekset (6 annosta)
- 2 rklmaapähkinäöljyä
- 2 kplvalkosipulinkynttä (hienonnettuna)
- 3 kplsalottisipulia (hienonnettuna)
- 3 kplsitruunaruohoa (paloina)
- 2 rklkalakastiketta (vietnamilaista)
- 1/2 tlmustapippuria
- 1/2 tlsokeria (palmu)
- 1 tlcurrytahnaa
- 2 kpltuoretta chiliä (vihreää, hienonnettuna)
- 750 gmaustamattomia broilerinsuikaleita
- 3 rklkanalientä
- 1 1/4 dlkookosmaitoa
Koristeluun
- 1 dlmaapähkinöitä (paahdettuna)
- 1 dltuoretta korianteria
Kuumenna öljy wokkipannussa. Lisää pannuun silputut sipulit ja paista niitä pikaisesti vain minuutin ajan. Lisää joukkoon sitruunaruohopalat, kalakastike, pippuri, sokeri, currytahna, chilisilppu ja kanasuikaleet. Pikapaista niitä 3–4 minuuttia. Kaada pannuun kanaliemi ja kookosmaito. Sekoita hyvin ja hauduta currya hiljalleen noin 6 minuuttia, kunnes kana on kypsää. Laita valmis ruoka tarjoiluastiaan ja koristele ruoka paahdetuilla pähkinöillä ja silputulla korianterilla.