


Sitruunapasta – tämä resepti todistaa, että yksinkertaiset asiat ovat parhaita!
20 min
Sitruunapasta valmistuu nopeasti vain muutamasta raaka-aineesta. Yksinkertaisen ylellinen ja raikas pasta maistuu niin arkena kuin viikonloppunakin. Nappaa ihana resepti!
Reseptin ainekset
4 annosta
300 g
tagliatelle-nauhapastaa
1
luomusitruuna
1
kevätsipulinvarsi
25 g
voita
2 dl
ruokakermaa
25 g
parmesaanijuustoa
½ tl
mustapippuria
1 rkl
timjamia hienonnettuna
Sitruunapasta – ohje:
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.
- Pese sitruuna hyvin ja raasta sen kuori. Hienonna kevätsipuli.
- Kuumenna voi pannulla, lisää sitruunankuoriraaste ja -mehu sekä kevätsipulit. Kuullota hetki. Lisää kerma. Kuumenna hetki.
- Valuta pasta ja sekoita kastikkeen joukkoon.
- Raasta pasta-annosten päälle reilusti parmesaania. Viimeistele mustapippurilla ja timjamilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat