Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Sitruunaiset vadelma-valkosuklaamuffinit

40 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 30 min

Mehevät sitruunaiset muffinit kätkevät sisälleen reilusti loppukesän vadelmia ja valkosuklaata - kolmen maun täydellinen yhdistelmä!

18.8.2016
Reseptin ainekset
16 kpl
175 g
voita
2 dl
maitoa
2 kpl
munaa
4 1/2 dl
vehnäjauhoja
2 tl
leivinjauhetta
1 tl
sitruunan raastettua kuorta
2 dl
sokeria
200 g
valkosuklaata
3 dl
vadelmia (jäisiä)

Ota munat ja maito ajoissa huoneenlämpöön. 

Sulata voi ja anna jäähtyä. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen, valmistele muffinipelti laittamalla koloihin paperiset vuoat.

Yhdistä yhdessä kulhossa jauhot, sokeri ja leivinjauhe. Toisessa kulhossa sekoita yhteen munat, maito, jäähtynyt voisula ja sitruunan raastettu kuori.

Rouhi valkosuklaa karkeasti.

Yhdistä märät aineet kuiviin, sekoita nopeasti yhteen. Sekoituksen loppuvaiheilla (kun taikinassa on vielä jauhoviiruja) lisää valkosuklaa ja jäiset vadelmat.

Lusikoi taikina muffinivuokiin, kohoamisvaraa tällä taikinalla ei kauheasti tarvita. Paista uunissa n. 30 minuuttia tai kunnes muffinit ovat pinnalta kullanruskeita.

Anna jäähtyä hetken muffinipellissä, ota sitten ritilälle jäähtymään täysin. Säilytä huoneenlämmössä ilmatiiviisti.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt