Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Sitruunainen tillisilli – raikas kalaruoka kesän ruokapöytään

2 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 2 h 0 min

Sitruunainen tillisilli valmistuu kaupan valmiista sillisäilykkeistä, joita on helppo tuunata ja jatkaa isommallekin porukalle. Tuunaa kaupan silli omenalla ja keitetyllä kananmunalla. Kastike raikastaa kokonaisuuden!

8.8.2017
Reseptin ainekset
8 annosta
1 tlk (à 250 g)
sipuli- tai tillisilliä (esimerkiksi Pirkka)
1
omena
3
munaa keitettynä
1/2 prk (à 200 g)
kermaviiliä
1/2 dl
majoneesia
1–2 dl
tilliä hienonnettuna
1/2 dl
sitruunamehua

Sitruunainen tillisilli – ohje:

  1. Valuta sillit. Leikkaa kalapalat pienehköiksi kuutioiksi.
  2. Pese ja lohko omena. Poista lohkoista siemenkota ja kuutioi hedelmäliha.
  3. Kuori ja hienonna munat. Sekoita kaikki silli-, omena- ja munapalat keskenään.
  4. Sekoita toisessa kulhossa keskenään kermaviili, majoneesi, tilli ja sitruunanmehu. Yhdistä silliseokseen ja sekoita tasaiseksi.
  5. Nosta silli jääkaappiin tekeytymään pariksi tunniksi.
  6. Koristele tillillä ja sitruunalla.
  7. Tarjoa sitruunainen tillisilli saaristolaisleivän kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt